Loading color scheme

OPTISCONT - luxusní brýle značky Burberry

OptiscontBurberrydamske5390Kc Burrbery, tuto britskou značku není třeba dlouze představovat. Je synonymem luxusu, dobrého vkusu a perfektního zpracování. To platí nejen pro odděvy, ale také pro brýle, ktré má Optiscont nově ve své nabídce.

Dámské brýle, které upoutají na první pohled, mají plastové obruby a zajímavé barevné provedení, typické pro tuto značku. Střídá se v nich černá, bežová, bílá a červená barva. Jsou velmi lehké a na nošení pohodlné. Další v nabídce jsou unisexové černé plastové brýle, které mají sofistikované "Burrbery zbarvení" po obvodu brýlových obrub. Také tyto brýle ihned zaujmou a perfektně doladí celkový vzhled. K nákupu dostanete samozřejmě i pevné pouzdro.

Extra tip: Věděli jste, že si do brýlových obrub můžete nechat v Optiscontu zasadit i speciální nedioptrická skla, která umí filtrovat škodlivé modré záření (HEV), které na nás svítí z obrazovek počítačů a mobilnich telefonů? Proč tedy nevypadat stylově i při práci a navíc si při tom chránit náš nejcennější smysl, zrak?