Loading color scheme

Jarní must have pro muže: Nová kolekce brýlí by David Beckham

VaseCockyDB1 Když jde o styl, kdo by se nechtěl nechat inspirovat od nejvíc sexy muže světa roku 2015 podle magazínu People? David Beckham podepsal exkluzivní kontrakt s firmou Safilo na výrobu řady pánských dioptrických a slunečních brýlí DB eyewear by David Beckham. Kolekci jaro/léto 2020 teď najdete v optice VašeČočky za bezkonkurenční internetové ceny.

Fotbalista David Beckham v minulosti spojoval svoje jméno a tvář hlavně s kosmetickými značkami. Nyní přichází s vlastní řadou dioptrických a slunečních brýlí DB eyewear by David Beckham od firmy Safilo, předního výrobce luxusních brýlí světových značek jako Dior, Fendi nebo Givenchy. Safio pro kolekci využívá nejnovější technologie od odlehčených materiálů až po speciální čočky z minerálního skla, polarizovaná nebo fotochromatická (samozatmívací) skla.
Kolekce jaro/léto 2020 přichází ve dvou řadách – neformální a nadčasový typicky anglický střih a elegantní a luxusní styl, který se nebojí extravagance a vyzařuje zdravé sebevědomí. Najdete v ní prakticky všechny základní tvary brýlí od Aviator přes Wayfarer až po kulaté. V kolekci hrají prim prvky z módní minulosti, které se letos se vrací na scénu: velké obdélníkové obroučky s výraznou linií obočí, trendy dvojitý nosník, sedmdesátkové kovové pilotky a letos tolik aktuální žíhání.

Vedle nové kolekce DB eyewear by David Beckham najdete v optice VašeČočky na 1000 modelů slunečních a dioptrických brýlí od základních až po těžko dostupné značky jako Fendi nebo Dior, a to za internetové ceny, tedy až o 40 % levněji než v běžných optikách.