Loading color scheme

OPTISCONT - představuje novinky od módní značky GUESS

Guesshnede Značka GUESS je americká módní značka, která byla založena na začátku osmdesátých let minulého století a začala nejprve s prodejem džínového oblečení. Díky svým inovativním designům získávala stále více na popularitě a dnes patří mezi stálice v módním průmyslu. Značka nezůstala pouze u oblečení a svůj sortiment postupně rozšiřovala i na módní doplňky, mezi kterými nechybí i velmi stylové brýle. My vám představujeme dva typy slunečních brýlí s jemněji zbarvenými skly, které se hodí na podzimní období, kdy sluníčko již nemá takovou intenzitu a proto nejsou potřeba hodně tmavá skla.

Guesscerne První jsou výraznější dámské brýle s tlustou žíhanou hnědou obroučkou, které mají na postranicích zdobení v podobě dvou červených růží se zlatými lístečky. V těchto brýlích s davem rozhodně nesplynete.
Další brýle, které jsme vybrali, jsou v černo stříbrném designu. Obroučky jsou černé plastové v zajímavém tvaru a jsou propojené dvěmi stříbrnými spojnicemi. Také postranice jsou ve stříbrné barvě a v tenkém provedení. Tyto brýle jsou sportovně elegantní a hodí se pro ženy i muže.

V prodejnách Optiscont pak najdete mnoho dalších brýlí od této značky a to jak slunečních, tak dioptrických.