Loading color scheme

Značka Komono přichází s působivou kolekcí SS18 slunečních brýlí Antverp: The Space Between

image005 Komono, belgická značka hodinek, slunečních brýlí a brýlových obrub, představuje unikátní kolekci slunečních brýlí na jaro / léto 2018 s názvem Antverp: The Space Between, která oslavuje originální kulturní a kreativní zázemí, z něhož se značka Komono zrodila. Antverpy, přístav estetické alchymie klasiky a moderny, umění a designu, ovlivnily touto nezaměnitelnou atmosférou nejen výchozí filozofii značky Komono, ale doslova vývoj každého produktu, každého detailu.

Naprosto specifickou roli pak hraje pro značku Komono jedno jediné místo – mezinárodní kulturní centrum deSingel, které je doslova „inspiračním tavicím kotlem“ organické harmonie různorodých materiálů, minimalistických detailů, unikátních barev a textur i rafinované hry komplementárních protikladů.

Estetická parafráze na tuto architektonicky geniálně pojatou budovu se prolíná napříč celou kolekcí. Antverp: The Space Between povyšuje klasické modely Komono ještě o řád výš. U slunečních brýlí Monroe Marine kontrastuje s ladnou souhrou linií, úhlů a inovativních materiálů hloubka námořnické modře skel. Synergie efektů, čistý, ovšem zároveň osobitý a výrazný minimalismus prostupuje všechny klasické modely brýlí v nové podobě „mezi nebem a zemí“.

Všechny modely kolekce Antverp: The Space Between představují čistou esenci Komono, značky, která se zařadila mezi světově uznávané autority moderního designu.