Loading color scheme

Vidět a být viděn znamená nosit kvalitní trendy brýle

{phocagallery view=category|categoryid=2302|imageid=7755|float=left}Prestižní světové značky vědí, čím upoutat zákazníka. Je to především kvalita, dokonalá řemeslná práce, nejnovější technologie a přitažlivý design. To platí i v oboru oční optiky. Pokud se více takových značek sejde na jedné adrese, výběr brýlí bude sice zdlouhavější, ale jistě narazíte na ty pravé obroučky. Společnost OPTIK Žilka představuje ve své aktuální nabídce vedle jiných také nejnovější kolekci dánské značky Ørgreen, nazvanou Quantum, která v sobě ukrývá nejvyšší úroveň technologie používané v brýlovém designu.

O tom, že Dánové milují čistý design i vše krásné a pohodlné, nejsou pochyby. Tento životní styl se u značky Ørgreen odráží v sofistikovaných tvarech obrouček, prvotřídních materiálech a působivém designu. „Našim zákazníkům se snažíme dopřát vždy to nejlepší. Nabízíme proto modely vybraných světových značek a Ørgreen je jednou z nich. Jejich novou kolekci „Q“ jsem poprvé viděl na veletrhu Silmo v Paříži a bylo mi jasné, že o tuhle krásu nemůžeme naše klienty připravit, “ říká s úsměvem Blahoslav Žilka, optometrista a majitel značky OPTIK Žilka a dodává: „Ørgreen je značka, která se nemusí schovávat za velké logo. Její hlavní devizou je řemeslná kvalita a dokonalé zpracování.“

V nové kolekci Quantum se prosadila unikátní povrchová úprava a nový patentovaný systém uchycení stranic, jenž s absolutním minimem jednotlivých dílů zajišťuje kvalitu i funkčnost. Odpadá použití šroubků, drátků a dalšího pomocného materiálu. Uchycení není zvenčí viditelné a vše tak působí velmi čistým dojmem. Designéři značky si rádi pohrávají také s barvami, vybírat tedy můžete z mnoha barevných kombinací. Záleží jen na vašem stylu a náladě.

Proč právě „Quantum?“ Název symbolizuje unikátní dánský design a minimalismus. A to vše je v nové kolekci zakomponováno.

{phocagallery view=category|categoryid=2302|limitstart=0|limitcount=0}