Loading color scheme

Nebojte se nakupovat sluneční brýle přes internet. Pro výběr stačí znát tvar svého obličeje

{phocagallery view=category|categoryid=2196|imageid=7213|float=left}E-shop VašeČočky.cz kromě kontaktních čoček a příslušenství k nim nově prodává také sluneční brýle od 10 nejoblíbenějších světových značek. Že si sluneční brýle netroufnete koupit přes internet? Díky jednoduchému návodu podle tvaru vašeho obličeje to zvládnete i bez zkoušení!

Důvodem, proč lidi rádi nakupují na internetu, jsou příznivé ceny, větší výběr a recenze ostatních zákazníků. Nejinak je tomu i u oblečení a doplňků. A bariérou nemusí být ani absence zkušební kabinky. Stačí se pozorně podívat do zrcadla, správně určit tvar svého obličeje a při výběru slunečních brýlí hned budete vědět, do které kategorie sáhnout.

Trojúhelníkový obličej je širší v úrovni lícních kostí a směrem k čelisti se zužuje. Chcete-li opticky obličej zúžit, vsaďte na širší obroučky ve světlejších barvách nebo brýle bez obrouček.
Tip: Sluneční brýle Gucci GG 4266/S (J5G/JD), cena na VašeČočky.cz: 5 476 Kč

Srdcový obličej je delší, čelo má spíše široké, čelisti špičaté a bradu úzkou. Takovému tvaru obličeje budou slušet sluneční brýle se silným rámem.
Tip: Sluneční brýle Gucci GG 3713/S (D28/EU), cena na VašeČočky.cz: 6 463 Kč

Kulatému obličeji budou slušet pravoúhlé obdélníkové obroučky. Obličej v nich opticky působí delší a tenčí.
Tip: Sluneční brýle Emporio Armani EA 4033 5231/13 56, cena na VašeČočky.cz: 3 590 Kč

Čtvercový obličej je ostrohranný s širokým čelem, bradou a stejně širokými lícními kostmi. Rysy zjemní zaoblené obroučky, jako například letecké brýle. Další variantou jsou brýle se silnými, ostrými hranami.
Tip: Sluneční brýle Burberry 0BE 4216 3001/8G, cena na VašeČočky.cz: 3 829 Kč

Oválnému tvaru obličeje sluší téměř všechny tvary brýlí. Ideálně zvolte takové, které zdůrazní vaše lícní kosti.
Tip: Sluneční brýle Ray-Ban RB 4184 710/51 54, cena na VašeČočky.cz: 2 990 Kč

Pokud by se náhodou stalo, že vám brýle přesto po vyzkoušení nevyhovují, máte samozřejmě na VašeČočky.cz možnost vrátit zboží bez udání důvodu do 14 dnů od nákupu.

{phocagallery view=category|categoryid=2196|limitstart=0|limitcount=0}