Loading color scheme

Odolné a stylové batohy Eastpak (nejenom) do školy

batohEastpakPaddedPakrBlackimage-2 Eastpak je kultovní značka z USA, která znovu boduje na českém trhu. Předností batohů je kvalitní zpracování z jednoho kusu pevné látky a extrémní odolnost. Ze stylových batohů si vyberou nejen dospělí, ale také školáci. Eastpak nabízí jednoduchý design, který je unisex.

Městský černý batoh Eastpak Padded Pak’r
Jeden z nejprodávanějších modelů značky Eastpak. Jeho černá barva je univerzální. Pro svůj jednoduchý design se hodí, jak pro chlapce, tak dívky. Velkou výhodou batohu je jeho maximální odolnost, pevná polstrovaná záda i ramenní popruhy. Batoh má jednu velkou kapsu, kam hravě schováte i notebook, ale i malou přední kapsu na drobnosti. Batoh se hodí do školy, ale také na výlety a kamkoliv budete potřebovat.

K dostání za doporučenou cenu 1275 Kč v maloobchodní síti.

Jednoduchý šedý batoh Eastpak Out Of Office
Pohodlný a praktický batoh, který je ideální pro přenášení knih, sešitů, notebooku a samozřejmě psacích potřeb. Tento designový šedý batoh, vyrobený z vysoce kvalitního polyesteru má široké polstrované ramenní popruhy. Je velmi prostorný, takže můžete sbalit vše, co budete potřebovat při každodenním používání. Batoh má malou kapsu na zapínání na zip, kde je možné uložit drobnější předměty jako jsou peněženka, kapesníky a podobně.

K dostání za doporučenou cenu 1549 Kč v maloobchodní síti.

Moderní černý batoh Eastpak Back To Work
Na první pohled klasický černý batoh se zapínáním. Pokud se na něj ale podíváte pozorněji, jedná se o moderního trendy společníka na každý den. Tento lehký batoh si zamilujete nejen díky jednoduchému stylu a množství vychytaného úložného prostoru. Jeho velkou výhodou je perfektně ergonomicky tvarované tělo, maximální odolnost i zjednodušený přístup do batohu z boku, například pro laptop.