Loading color scheme

Nový trend Athleisure v pojetí Bree

image003 Vášeň, inspirace, síla – to jsou emoce, které nás vždy posouvají vpřed, tím se řídí i výrobce kabelek Bree. Bree přichází s kolekcí podzim/zima 2018, která si vypůjčuje to nejlepší z nového mega trendu Athleisure. Funkční a pohodlný sportovní ‚gear‘ patří se svou jednoduchostí do našich životů už dlouho. Převládá v kancelářích, ve volném čase a samozřejmě při cestování. Logickým vyústěním tohoto trendu je nový styl označovaný jako „Athleisure“, který je kombinací slov „Athletic“ a „Leisure“. Ten v módním pojetí interpretuje neustále se posouvající hranice mezi sportem, cestováním i prací. Jedna věc zůstává ve středu zájmu a je synonymem pro Bree: pohodlí a pohyb. Právě ty nám zajišťují nové, špičkové technologie, spolu s udržitelností a ležérním stylem, který je už nyní šampiónem nadcházející sezóny.

Představujeme novou kolekce Bree pro nadcházející sezónu We are the „Champions“.

Slovo Champions je opakujícím se prvkem, který v nové kolekci vídáme. Nápisy na popruzích dodávají eleganci ten správný sportovní look.

Athleisure inspirují hlavně velikáni sportovní historie, na které se nezapomíná. Vzbuzují totiž pocit sounáležitosti, vzrušení z vítězství, i hrdost. Barvy a návrhy sportovních trikotů, plavek, vzory a detaily - svět tohoto designu je mocným světem sám o sobě. Díky inovacím povrchů i technologiím se tak návrhářům podařilo vytvořit kolekce přizpůsobivého, pohodlného a přitom navýsost trendy oblečení, doplňků i bot, které sofistikovaně propojuje styl s technologií. Vítejte v budoucnosti. Tak, jak ji prezentuje světoznámá značka Bree.

Výrazné formy i osvědčená klasika přichází v kolekci Bree pro podzim/zimu 2018, jednoduše označované jako harmonická. Přináší dostupnou cenovou řadu v klasické, Bree kvalitě, která nabízí nejen luxusní kousky, ale především špičkovou řadu ve střední cenové hladině nejen pro vás, ale i vaše partnery. Kabelky a tašky jsou vzájemně kombinovatelné, čímž vytvoříte individuální look, který lze neustále obměňovat. Výrazné barvy, pozoruhodné materiály, sportovně-elegantní tvary a další výrazné detaily – to vše najdete v nejnovější kolekci výjimečné značky, která se v oblasti stylu a kvality stala trendsetterem.