Loading color scheme

KeriKit - luxusní tašky a batohy pro maminky, které nechtějí dělat kompromisy

MimmoczThea-Greykozena-taska-cena-8990-Kcimage

Skloubit mateřské radosti a rušný společenský či pracovní život není maličkost. Díky značce KeriKit však nemusíte rezignovat na styl ani praktičnost. Vyberte si přebalovací tašku nebo batoh vyrobené z kvalitní kůže, které se stanou nejenom krásným a luxusním módním doplňkem, ale také nepřekonatelným pomocníkem.

Inteligentní design vám pomůže zvládnout hektické dny. V batohu Joy je prostor rovnou pro čtyři lahve, a to v tepelně izolovaných kapsách, ale také pro notebook. Najdete v něm též speciální přihrádky na dudlík a další nezbytnosti, tajnou kapsu na zádové straně, přebalovací podložku nebo voděodolný a omyvatelný sáček. To vše ve stylovém vzhledu. Podobnou výbavu má také například taška Lennox, kterou můžete nosit přes jedno rameno nebo díky dlouhému popruhu přes tělo.

Výrobky KeriKit odpovídají náročnému životnímu stylu, který vedou moderní rodiče. Díky krásnému a chytrému designu a kvalitním materiálům se však také stávají perfektní investicí. Tašky a batohy KeriKit totiž nebude chtít odložit ještě ani dlouho poté, co vaše miminko odroste přebalování.