Loading color scheme

BREE: Fantastic

image002 Značka ručně šitých a s láskou vyráběných tašek BREE představuje překrásnou kabelku Fantastic. Seznamte se. Moderní žena nepotřebuje tisíce předmětů. Moderní žena používá multi účelové věci. Moderní žena si pořídí BREE.

Jako například elegantní a versatilní Fantastic z broušené hovězí kůže a v úchvatných metalických barvách, která je vhodná na denní nošení, ale skvěle vynikne i jako doplněk slavnostnějšího či společenského outfitu.

Přírodní barvy jako ebenová, temně modrá, jiskrná metalická stříbrná a slatino-khaki jsou pak novinkou odrážející jarní kolekci 2018 zasvěcenou africkému kontinentu a jeho barvám. Tématem sezóny je „Městské safari“ přinášející ucelenou a harmonickou kolekci spojující nejúspěšnější klasické kousky s aktuálními designy a pojetím. Vítejte v Africe v urbanistickém duchu.

Kolekce obsahuje jasné prvky tohoto obrovského kontinentu, elementy, které se prolínají výběrem materiálu, detaily zpracování a hlavně výběrem barev. Chytré funkce a současné, praktické velikosti řadu dokonale přizpůsobují městskému životu. Proto má BREE Fantastic ideální velikost, je na rameno, s tříčtvrtečním popruhem, odnímatelnou, samostatnou kapsou a typickým, praktickým vybavením uvnitř.

Fantastic, to je doplněk, který módní influenceři nazývají It-Bag. Svěží, výjimečná, nekonvenční. Pro současnou ženu. Fantastic... to je fantastická.