Loading color scheme

Novinky z pratelného papíru UASHMAMA 2018

uashmama-10

Co nového z pratelného papíru připravila značka UASHMAMA pro rok 2018? Velkou novinkou jsou kabelky pletené z pruhů pratelného papíru a také 100% veganské kabelky bez kožených doplňků. Nechybí nový batoh s propracovaným vnitřním členěním ani tradiční kabelky v nových barvách.

Nejžhavější novinkou je ručně pletená taška GEMMA BAG z pruhů pratelného papíru. Uvnitř je podšitá plátnem a vybavena praktickými kapsami. Zavírání je na zip. Vyrábí se ve 3 barvách a 2 velikostech.
Rozměry: 27 x 18 x 24 cm (S), 39 x 24 x 32 (L)

Naprostá nutnost na léto? Batůžek AGHI BAG, který se ale dá nosit i jako kabelka přes rameno. Je vyrobený z odolného pratelného papíru, zapínání je na zip a cvoček, vnitřek je podšitý plátnem a doplněný o kapsy. Batoh je 100% veganská bez kožených prvků.
Rozměry: 21,5 x 6 x 21 c

Další 100% veganskou novinkou je kabelka PARIS BAG, která je celá včetně popruhu vyrobena z pratelného papíru a nemá žádné kožené detaily. Malá kabelka je ideální na drobnosti a díky psaníčkovému tvaru se hodí i na slavnostní příležitosti.
Rozměry: 25/22 x 5 x 15 cm

Nejnovějším přírůstkem z řady papírových batohů je NEW YORK BAG. Je pevný, vodotěsný a díky širokému zipu ho otevřete na 180°. Vnitřek je podšitý bavlnou a prakticky členěný. Díky spoustě kapes se tak hodí do práce, ale užijí ho i maminky ke kočárku.
Rozměry: 31 x 12 x 31 cm

Skvělou kabelkou na pláž nebo na nákup je SYDNEY BAG. Je vyrobena z pratelného papíru s originálním prostorovým potiskem. Uvnitř má kapsu na zip a je podšitá pevným plátnem. Textilní uši mají madla z pratelného papíru, takže jsou příjemná do ruky. Taška je 100% veganská.
Rozměry: 40 x 30 x 35 cm


Kabelka OTTI BAG patří v kolekci mezi stálice, pro letošek je ale připravena ve dvou zcela nových barvách – v barvě slonové kosti a v tmavě modré. Kabelka je na zip a uvnitř má praktickou kapsičku na drobnosti. Popruh je vyrobený ze světlé kůže, kabelka z pevného pratelného papíru.
Rozměry: 29 x 6 x 33 cm