Loading color scheme

Change it! Bree aneb když doplňky jsou základ šatníku!

image004 Značka ručně šitých a s láskou vyráběných tašek BREE představuje originální nové popruhy rozličných barev a stylů, kterými každý den svůj outfit proměníte v nezaměnitelný skvost. Toužíte být každý den jiná? Chcete, aby jiní obdivovali Váš styl? Milujete kvalitu, ale chcete vyjádřit i svoji osobnost? Právě pro Vás jsou tu vyměnitelné ramenní popruhy Change it! s karabinkami, jak pro odvážné akcenty výjimečných dní, tak decentní styl v klasickém duchu.

V provedení kožené, vzorované, textilní, i vícebarevné, kde nechybějí sezónní barvy jako cihlová, whisky a zebra massai red ani sezónní vzory. Zamilujete si ale jedinečný Rose Teddy Fur s barvou i texturou měkoučkého plyšového medvídka a tónem něžné cukrové vaty. Odráží nejen posedlost žádanými růžovými parfémy, ale s nezaměnitelným vtipem a stylem vyjadřuje nároky mladé generace. Aby móda byla eklektická, zábavná a svá. Užijte si tak i Vy na vlně této hravé módy. Change it Fur je k dostání také v šedé variantě.

Doplňky jsou pilířem šatníku. A co doplňky doplňků?

Change it! vytvoří z Vaší tašky něco jedinečného. Vyměnitelné ramenní popruhy BREE Change it! s dvěma karabinkami dodají Vaší kabelce akcent, podtrhnou osobní styl či odrazí aktuální sezónu. Nejen svěží barvy tohoto působivého doplňku promění každou tašku BREE v nezaměnitelný kus.