Loading color scheme

Nový reflexní batoh od Freitag – solitér ve dne, hvězda v noci

image003 Vyjděte z řady. Buďte vidět! Freitag F155 Clapton. Švýcarská kultovní značka Freitag, symbol funkční módní extravagance šetrné k přírodě, uvedla do světa nový reflexní batoh F155 Clapton. Tento model v sobě maximálně uplatnil bohaté zkušenosti značky Freitag s výrobou batohů i messengerů přes rameno a je „nadupaný“ všemi nejpraktičtějšími funkcemi.

 

Freitag F155 Clapton byl stvořen pro každého, kdo musí, tak jako kamiony, brázdit ve dne v noci a za každého počasí svou trasu do práce na kole nebo potřebuje užitečného společníka na pochůzky po městě a popojíždění veřejnou dopravou. Proto je – pro Freitag typický - unikátní design z recyklované kamionové plachty u modelu F155 Clapton opatřený reflexní úpravou kvůli větší bezpečnosti.

image004 Co dále F155 Clapton nabízí:

  • je voděodolný, unese opravdu úplně všechno (objem 18 litrů)
  • nastavitelný objem pomocí rolovacího mechanismu zavírání
  • celoplošná viditelnost díky šikovně umístěným reflexním pásům
  • speciální polstrování kvůli redukci pocení
  • -perfektní vnitřní uspořádání (speciálně vypolstrovaná přihrádka na počítač a jiné oddíly a kapsy) a několik dalších praktických „vychytávek“ jako je klíčenka na řetízku, úložný prostor s rychlým přístupem díky jednoduchému odepínání ramenního popruhu aj.
  • vnější možnosti uchycení (např. cyklistické helmy)

Freitag F155 Clapton je v prodeji ve speciálním Backpack Concept Store Freshlabels v Panské ulic v Praze, kde je v nabídce i výběr dalších nejoblíbenějších modelů Freitag – batohy a messengery různých velikostí, ale i kabelky nebo peněženky.