Loading color scheme

BREE Cambridge 7. Trend v duchu Afriky

{phocagallery view=category|categoryid=2415|imageid=8251|float=left}Značka ručně šitých a s láskou vyráběných tašek BREE představuje exkluzívní Cambridge 7 s kováním. Tématem sezóny jaro/léto 2018 je „Městské safari“ přinášející ucelenou a harmonickou kolekci za zajímavé ceny spojující nejúspěšnější klasické kousky s aktuálními designy a pojetím. Tématem jsou zemité, teplé odstíny afrického kontinentu, okořeněné masajskou červenou či zemitou žlutou. Vítejte v Africe v urbanistickém duchu.

{phocagallery view=category|categoryid=2415|imageid=8252|float=right}Originální kovové kamínky ve vzorech inspirovaných kmenovou kulturou zdobí Cambridge 7 ve dvou provedeních – s kamínky v teplých odstínech jako „vintage khaki“ či „massai red“ a se šedými kamínky v ocelových a kouřových tónech. Ty doplňuje černá hladké hovězí usně, ze které je kabelka vyrobena. Cambridge 7 se nosí přes rameno, má odepínatelný nastavitelný pás, magnetické zapínání a kapsu na mobilní telefon. Chytré vnitřní provedení doplňuje úchytka na pero i klíčenka. Ke kabelce je možné pořídit i ladící peněženku se 14 přihrádkami na karty a kapsou na zip uvnitř.

BREE Cambridge představují vysokou školu toho nejlepšího z evropského brašnářství, které splňuje všechny požadavky na klasické i moderní kožené tašky. Standardem je materiál prémiové kvality a ruční výroba. Důraz je vždy kladen na bezchybnou jakost, čistý design a dokonalý tvar.

BREE: Když chcete víc.