Loading color scheme

KOLEKCE KIPLING PODZIM 2017

{phocagallery view=category|categoryid=2193|imageid=7198|float=left}Oblíbená značka cestovních zavazadel a městských tašek Kipling pocházející z Belgie, představuje svou kolekci pro podzim 2017. Jednotlivé linie jsou plné barev, funkčních prvků, kvalitních materiálů a prakticky řešených střihů.

Everyday
Kolekci pro každodenní nošení tvoří převážně kabelky a stylové batohy, které jsou letos opět velmi módní. Hlavní roli hrají tlumené barvy, od šedé, zářivě zelené až po vínovou, stříbrnou a bílou. Nechybí ani motiv pravých podzimních listů.

Work
Hledáte-li ideální tašku do práce, je Kipling tou pravou volbou. Klasické kabely se spoustou praktických kapes na všechny vaše doklady, pojízdné kufříky a tašky na notebook se vám budou při pracovním nasazením opravdu hodit.

Travel
Plánujete dlouhý let? Sbalte se na cestu tak, abyste měli všechny důležité věci vždy po ruce. Cestovní tašky a kufry Kipling jsou vyrobeny z kvalitních a odolných materiálů, které s přehledem přežijí i náročnější cesty.

Leisure
Kolekce pro volný čas hraje barvami a nabízí stylové, módní kousky, které perfektně padnou k jakémukoliv outfitu. Některým z tašek vévodí logo Kipling, dalším zábavné motivy nebo zajímavá souhra barev.

Módní doplňky
Kromě batohů, tašek, kufrů a kabelek nabízí značka Kipling také celou řadu módních doplňků. Mezi ty nejoblíbenější se řadí přívěsky na klíče, deštníky a šály, které v sobě buď kombinují estetické vzory, nebo se vyznačují elegantní jednoduchostí.

Monkey Programme
Ikonický chlupatý maskot Kipling Monkey je výrazným motivem značky. Reprezentuje hravého ducha a je připojen ke všem produktům. Každá z opiček je pojmenována po jednom z úžasných zaměstnanců, kterých si značka velmi váží.

Další krásné zavazadla, batohy a tašky najdete ZDE!

{phocagallery view=category|categoryid=2193|limitstart=0|limitcount=0}