Loading color scheme

Ručně zpracované tašky a kabelky BREE – novinkou na českém trhu

{phocagallery view=category|categoryid=1932|imageid=6327|float=left}Tašky pro ženy a muže, ručně vyráběné, s tradicí 45 let, kvalita bez kompromisů, dokonalé zpracování, funkčnost a jednoduchý nadčasový design – tak by se dala značka BREE, která právě vstupuje na český trh, jednoduše charakterizovat.

Společnost BREE má své kořeny v Berlíně, a proto je úzce propojena s jeho kreativní scénou a je jeho nedílnou součástí. Důkazem toho je partnerství na prestižní módní události Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, které trvá již 6 let. Každou sezónu exkluzivně navrhuje limitovanou edici dárkových tašek „Gift-Bag“, které se pro módní specialisty staly skutečným sběratelským kouskem.

BREE reaguje na individuální potřeby moderní ženy v podobě stylových tašek, které nevtíravě podtrhují jedinečnost její osobnosti. Ve svém každodenním životě oceňují ženy jejich jednoduchost bez zbytečné zdobnosti a především maximální funkčnost. Základní kolekce tašek BREE jsou nadčasové kousky, které nepodléhají módním trendům a stávají se tak věrnými společníky na mnoho let.

Tašky od německé rodinné firmy BREE se pro každého stanou partnerem na celý život. Vyznačují se nadčasovou elegancí, detailně promyšleným designem a dokonalou mistrovskou propracovaností.

Nejvýraznější charakteristikou produktů značky BREE byla již od počátku kvalita a prvotřídní zpracování přírodní kůže.
Společnost BREE dodnes zůstává věrná svým základním hodnotám a konceptu „Design Made in Germany“, který realizuje díky pečlivě vybraným materiálům nejvyšší kvality.
Přírodní kůže z kolekce NATURE CLASSIC, která je barvena výlučně rostlinnými barvivy, je zpracovávána v Evropě. V případě řady STOCKHOLM spolupracuje firma BREE s tradičními koželužnami společnosti Heller-Leder, pocházející z Dolního Saska. Tato kolekce si vysloužila pečeť kvality „Der Blaue Engel“.


BREE je v současnosti zastoupena ve více než 20 zemích s celkem 500 prodejními místy. V rámci Německa je BREE nejen partnerem vybraných prodejců, ale zároveň má zřízené i své vlastní obchody a provozuje internetový obchod. Ve Švýcarsku a Japonsku byly dokonce založeny dceřiné společnosti.

{phocagallery view=category|categoryid=1932|limitstart=0|limitcount=0|float=left}