Loading color scheme

Představujeme Montblanc novinku: kolekci luxusních batohů pro městské dobrodruhy

{phocagallery view=category|categoryid=1828|imageid=6002|float=left}Značka Montblanc přichází s novým pohledem na klasický batoh, tradičního společníka dobrodruhů, se čtyřmi novými provedení ze třech různých materiálů. Kolekce byla vytvořena pro moderního průkopníka, který chce objevovat nové obzory, posunout hranice a status quo. Každý batoh má vlastní elegantní estetiku s vysoce funkčním řešením. Od sofistikovaného k ležérnímu, tyto společníci z jemné kůže doprovází městského objevitele na cestě za jeho každodenním dobrodružstvím.

Ve snaze nabídnout co nejvíce funkční design, každý nový batoh má polstrovanou kapsu pro bezpečné nošení notebooku. Další kapsy na zip nabízejí speciální místo na smartphon a peněženku. Italská hovězí kůže a bavlněná podšívka přináší naprosto rafinovanou eleganci. Batoh Meisterstück Soft Grain je nejvíce formální verzí batohu z jemné kůže, s diskrétním designem detailů, včetně tradičního Montblanc znaku. Inteligentní neformální batoh velkých a středních rozměrů, Montblanc Extreme Line, je navržen tak, aby úspěšně odolal všem nárokům denních dobrodružstvích moderního člověka žijícího ve městě. Vyroben z inovativní vysoce výkonné kůže s unikátním patentovaným povrchem a dokončovací technikou, která poskytuje ochranu před nepříznivými vlivy, batoh Extreme Line nabízí extrémní životnost. Kromě batohů Meisterstück Soft Grain a Montblanc Extreme Line je k dispozici i verze Signature Black definovaná jedinečným PVC potaženým povlakem (a zakončením z telecí kůže), jež poskytuje odolnost proti vodě, otěru a skvrnám. Design pak korunuje písmeno "M" po vzoru zdobení hrotů klasických Meisterstück psacích per.

Vybaven batohem Montblanc je městský průkopník připraven na nečekané dobrodružství! Každý batoh poskytuje spolehlivost a funkčnost ve spojením s elegantní moderní sofistikovaností, jež je synonymem značky Montblanc.

{phocagallery view=category|categoryid=1828|limitstart=0|limitcount=0}