Loading color scheme

Ideální doplněk na dovolenou a letní výlety - originální variabilní kožená kabelka Franco Arazzi

{phocagallery view=category|categoryid=1584|imageid=4923|float=left}Všichni to známe až moc dobře: jeden kufr, omezená celková hmotnost do letadla anebo prostor v autě, kvantum oblečení a velké dilema: co si s sebou vzít na dovolenou za tašku nebo kabelku? Večer chcete chodit na drink nebo zmrzlinu do elegantních barů a restaurací, přes den na pláž či na výlety, kde je zase zásadní pohodlí a to, abyste si kvůli byť krásné, ale naprosto nepraktické kabeličce nestrhaly záda. Takže psaníčko na večer, plážová taška na ručníky a batůžek do města? Doma by to šlo, ale do kufru je asi všechny nenarvete.

Co s tím?

Skutečně spásným řešením je pro tuto situaci variabilní taško-batoh, který dovede být nosný, praktický a pohodlný, když je zapnutý na dva popruhy na zádech - a zároveň elegantní a módní nošený přes rameno jako kabelka.

Model Cucullus českého ateliéru Franco Arazzi je v celokoženém provedení, takže si můžete být jistí, že se jedná o "držák", který přečká i ty nejnáročnější túry.

Kůži získávají majitelky z oveřených zdrojů. Nemusíte se tedy o jejich kabelky a tašky ochuzovat, ani pokud se raději koženým výrobkům z třetího světa vyhýbáte. Kabelka je praktická i uvnitř: skrývá připínací koženou taštičku na zip s kapsou na mobil a karabinku na klíče. Do kabelky se vejde dokonce i menší notebook či tablet nebo knížka (do velikosti 33 x 22,5 x 3,5 cm). Dá se dobře složit, aniž by se poničila, a je velmií lehká. Kabelky se šijí na zakázku, zákaznici si mohou zvolit barevnost z aktuální nabídky kůží.

{phocagallery view=category|categoryid=1584|limitstart=0|limitcount=0}