Loading color scheme

„Anti hendi design“ od Franco Arazzi – kabelky a tašky pro hendikepované

{phocagallery view=category|categoryid=1399|imageid=4345|float=left}České designérky z Franco Arazzi, jejichž minulá přehlídka se nesla v duchu „Anti age designu", se tentokrát zaměřily na hendikepované s holí, berlemi či na vozíku a to opět napříč věkem. První ukázky z této připravované kolekce představily modelky s berlemi 17. listopadu v Erpet Golf Centru v Praze na akci „Nejen golf a hendigolf".

Na přehlídce byly představeny modely, které reflektují potřeby žen a dívek s berlemi. Tedy: aby kabelka nezaměstnávala ruce, byla lehce přístupná, nevybočovala z těžiště při předklonu ap. „Anti hendi" kabelka, musí být samozřejmě i ozdobou své majitelky, vyjadřovat její osobnost a hodit se k dané aktivitě. Tvary kabelek jsou sice omezeny funkčností, ale zbývá i dost místa pro kreativitu a autorky se rozhodně nebojí ani barev a nadsázky! S „Anti hendi kabelkou" můžete směle vyrazit na párty, ples, obchodní schůzku, vycházku do přírody či sraz motorkářů a je jedno, jestli vám je dvacet nebo sedmdesát!

Na přehlídce, kromě modelů z běžné produkce Franco Arazzi, které také vyhovují potřebám hendikepovaných, byly představeny tři nové „anti hendi" modely:

Model: „Tascapane" (žluto-černá) - při použití cross body, vyhovuje potřebám „anti hendi designu", kabelku lze také použít jen tak přes rameno nebo přes záda jako batoh. Dobře poslouží při rekonvalescenci po úrazu a zůstává nadále funkční i po odložení berlí.

Model: „Pettorina" (modrá) - našel inspiraci v laclu džínů. Je upevněn ve čtyřech bodech, takže umožňuje předklon, bez toho, aby kabelka překážela nebo vás vychylovala z rovnováhy. Přepnutím ucha jí lze použít, jako normální kabelku přes rameno nebo cross body.

Model: „Canottiera" (červeno-černá) - je inspirovaný nátělníkem, křížení na zádech zase zástěrou našich babiček – tady opět vzniká funkční fixování kabelky ve čtyřech bodech. Tato funkčnost však není v rozporu s neotřelým designem či výraznou barevností modelu.

Kabelky „Pettorina" a „Canottiera" poslouží i nehendikepovaným jako praktické úložiště věcí při cestě letadlem, tam kde nemůžete mít u sebe příruční zavazadlo nebo pro ochranu dokladů proti zlodějům.

Designérky Franco Arazzi, Olina Francová a Jitka Arazimová, nabízejí hendikepovaným konstrukci kabelky či tašky „anti hendi", která bude vyhovovat právě jejich potřebám ZDARMA! Nabídka platí i pro konstrukci pánských tašek. Zákazník platí pouze vlastní realizaci kabelky. Ceny kabelek, které jsou výhradně kožené se pohybují mezi 2 500 až 5 000 Kč."

{phocagallery view=category|categoryid=1399|limitstart=0|limitcount=0}