Loading color scheme

Multifunkční kabelka Jura – klasický britský styl v moderním provedení

{phocagallery view=category|categoryid=1398|imageid=4339|float=left}Obchod MIMMO.CZ, který se specializuje na kabely a přebalovací tašky pro maminky představuje nový model populární britské značky PacaPod – kabelku Jura. Z té klasický britský styl přímo dýchá. Vzít si ji můžete na slavnostnější příležitost, ale stejně dobře se hodí i na procházku do lesa. Ona totiž kromě toho, že velice dobře vypadá, je i nadmíru praktická. A to jak uvnitř, tak i zvenku.

Při navrhování kabelek PacaPod se totiž zakladatelka značky, Jacqueline Waggett, inspiruje vlastním životem a vychází z vlastních zkušeností. Sama má dvě dcery a často cestuje, proto přesně ví, co taková náročná maminka dnes potřebuje. Základní vybavení kabelky obsahuje karabinky na madlo kočárku, na které lze kabelku snadno zavěsit, takže můžete ulevit svým zádům. V kabelce najdete i přebalovací taštičku a podložku, nastavitelný popruh, termo taštičku, karabinku na klíče a na mobil. Je zkrátka ušita na míru potřebám každé moderní maminky tak, aby bylo snadné si obsah kabelky přehledně uspořádat.

Prakticky je Jura řešená i zvenku – látka je ošetřená protišpinící úpravou, což určitě oceníte právě na podzim, kdy často prší. Kabelka má celkový objem úctyhodných 33 litrů a váží méně než 1 kg. Určitě tedy pojme vše potřebné. Kabelka je k dostání ve třech barvách – červené, modré a šedé za 2 590 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1398|limitstart=0|limitcount=0}