Loading color scheme

Nové modely doplňků Il Tutto – luxusní dárek pro moderní maminky

{phocagallery view=category|categoryid=1303|imageid=4046|float=left}Značka Il Tutto představuje dvě novinky – kabelku Roma a peněženku Il Tutto. Kabelka Roma je nejnovějším modelem z dílny australské designérky Lucie Trinco. Její modely si oblíbilo i mnoho maminek mezi celebritami. Kabelky Il Tutto u nás nosí např. Marta Jandová, Gábina Partyšová nebo DJ Lucca. V internetovém obchodě Mimmo.cz si jednu můžete objednat i vy.

Při prvním pohledu na kabelku Roma by asi málokdo hádal, že je určená především pro maminky. Díky kvalitnímu zpracování a použitým materiálům totiž působí spíše jako luxusní módní doplněk. Je vyrobená z úžasné jemné kůže. Pravdou ale je, že díky skvělé vnitřní organizaci budou právě maminky těmi, které ji nejvíce ocení. Kabelka Roma je k dostání ve dvou klasických barvách – čokoládové a světle hnědé. Má navíc velice nadčasový tvar a je proto snadno kombinovatelná s jakýmkoliv outfitem. Díky své jednoduchosti se hodí pro každodenní nošení. Její základní vybavení již tradičně obsahuje mnoho praktických detailů. Mezi takové patří vyjímatelná vnitřní podšívka, kterou lze v případě znečištění snadno vyprat. Další praktickou vychytávkou kabelek Il Tutto je mnoho vnitřních kapes, díky kterým se lze velice dobře orientovat v uložených věcech. Vnitřní organizaci usnadňuje i průhledná kapsička na zip, do které ukryjete a lehce najdete maličkosti, které mají tendence schovávat se na dně kabelky. Samozřejmostí je i stříbrný přívěsek ve tvaru medvídka Il Tutto.

Do kabelky se pak skvěle hodí další novinka – kožená peněženka Il Tutto. Stejně jako všechny doplňky značky Il Tutto je velice praktická. Má 28 kapes na platební a věrnostní karty, dvě okénka na fotografie vašich nejbližších, kapsičku na mince a několik přihrádek na osobní doklady. Může zároveň sloužit i jako obal na telefon. V každé peněžence je vepsán skrytý inspirativní citát, který přinese radost každé majitelce. Peněženka je navíc balena v krásné dárkové krabičce a může se tak stát vhodným narozeninovým nebo vánočním dárkem.

Výhradním dovozcem doplňků australské značky Il Tutto je společnost Mimmo.cz. V prodeji jsou v e-shopu www.mimmo.cz a ve vybraných kamenných obchodech. Cena kabelky Roma je 6.990 Kč, peněženka Il Tutto stojí 2.590 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1303|limitstart=0|limitcount=0}