Loading color scheme

Frankie – taška pro maminky, co mají módní trendy v malíku!

{phocagallery view=category|categoryid=1287|imageid=3995|float=left}Il Tutto je značka kabelek pro moderní maminky, které kromě praktičnosti ocení i krásný a elegantní vzhled. Il Tutto znamená v italštině „všechno", což prozrazuje, co se do takové kabelky vejde. Zkrátka všechno, co maminka a dítě potřebují. Značku Il Tutto si pro svou praktičnost a vzhled oblíbily celebrity z celého světa. Vlastní ji např. Cate Blanchett, Naomi Watts, Danie Minogue a další. U nás si ji oblíbily např. Marta Jandová a DJ Lucca. Díky společnosti Mimmo.cz, můžete být její spokojenou majitelkou i vy! A proč si rovnou nevybrat ten nejnovější model?

Frankie je přebalovací kabela navržená podle posledních trendů a hodí se tak pro všechny maminky, které jsou stylové v každé situaci. A ačkoliv kabela zvenku působí jako skvělý módní doplněk, její vnitřní vybavení je sestavené maminkám přímo na míru.

To základní obsahuje např. velkou přebalovací podložku, termoobal na lahvičku nebo dlouhý popruh, díky kterému se snadno nosí. Praktickou součástí je i vnitřní podšívka, kterou lze v případě znečištění jednoduše vyjmout a vyprat. Skvělá je i multifunkční taštička na zip, do které se vejdou nejrůznější drobnosti. Ty mají často tendence skrývat se na dně kabelky právě, když je nejvíce potřebujete. Takhle budou vždy pohromadě a snadno k nalezení.

Kabela je vyrobena z jemné koženky a je k dostání ve dvou klasických barvách – černé a světle hnědé a hodí se tak prakticky ke každému outfitu. Je doplněná o vysoce módní cvočky, díky kterým již nebudete potřebovat mnoho dalších doplňků – povýší i nesmrtelnou kombinaci džínů a trika. A ani Frankie samozřejmě nesmí chybět poznávací znamení značky Il Tutto - kožený medvídek Monster Teddy.

{phocagallery view=category|categoryid=1287|limitstart=0|limitcount=0}