Loading color scheme

Kabelka After Baby Bag od Il Tutto pro praktické a stylové maminky

{phocagallery view=category|categoryid=1251|imageid=3844|float=left}Internetový obchod mimmo.cz představuje nový model kabelek značky Il Tutto s názvem After Baby Bag. Il Tutto je australská značka, která své kabelky navrhuje tak, aby se do nich vešlo všechno, co maminka a dítě potřebují. Zakladatelkou značky je Lucie Trinco, která věří, že mít dítě neznamená rezignovat na módu. Právě touto filozofií se značka Il Tutto od ostatních praktických kabelek liší. Zboží Il Tutto je navrhováno pro maminky a vlastně všechny ženy, které hledají praktickou tašku se vzhledem exkluzivní kabelky.

After Baby Bag jsou určené především maminkám batolat a větších dětí. Ocení je ale každá žena, která hledá kvalitně zpracovanou luxusní, ale i praktickou kabelku. Vyrobené jsou z té nejjemnější ovčí kůže a jsou proto velice příjemné na dotek. Kůže je barvená přírodními barvami, díky kterým získává časem patinu, která kabelce ovšem neubírá na kráse – naopak. Na rozdíl od běžných módních kabelek najdete v kabelkách After Baby Bag kapsy na nápoje, postranní kapsy na hračky či svačinku nebo třeba průhlednou vyjímatelnou taštičku na drobnosti.

Mimo to, že jsou výjimečně praktické, jsou také kvalitně a designově zpracované, krásné a elegantní. Skvěle se hodí i pro maminky, které částečně pracují, protože vydrží s jednou kabelkou celý den – ať už s sebou potřebují mít nápoje a hračky pro děti nebo pracovní složky. Kabelka After Baby Bag pojme obojí! Vyrábí se ve třech jedinečných barevných provedeních. Vybírat můžete z výrazné korálové, střídmější oslí šedi a veselé žlutohnědé. V případě jakékoliv nehody lze podšívku kabelky snadno vyjmout a vyprat. Prakticky je řešené i uzavírání kabelek. Celá kabelka je shora uzavíratelná na zip, takže se vám z ní nic nevytratí. Kromě dvou kratších uch má i dlouhý nastavitelný popruh pro pohodlné nošení přes rameno. Lze ji tedy nosit hned na několik způsobů. K dostání je za 5. 190 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1251|limitstart=0|limitcount=0}