Loading color scheme

Přivítejte jaro se zelenými vážkami na kabelkách Pink Lining

{phocagallery view=category|categoryid=1049|imageid=3086|float=left}Zelená je barva jara. Zelená symbolizuje přírodu a také naději. Zelená je barvou klidnou, vážnou. A takovými jsou i zelené vážky, které jsou jedním ze tří motivů nové kolekce britské značky kabelek Pink Lining pro jaro/léto 2013.

Maminky a vlastně všechny ženy mohou vybírat z několika modelů oblíbených tašek pro maminky. Všechny modely jsou k dostání i s motivem zelených vážek, které na první pohled zaujmou svou jednoduchou krásou. Kabelka Not So Plane Jane byla navržena přesně podle best-selleru Yummy Mummy. Bez ozdob a motivu koláčku (cup cake) je kabelka jednoduchá a přesto noblesní. Elegantní model Bramley Tote vypadá spíše jako kabelka než jako taška na kočárek. Nebude lehké vybírat ani mezi dalšími modely jako jsou Blooming Gorgeous, Mamma et Bebe, Twins a nejoblíbenější kabelka Yummy Mummy. Nakoukněte dovnitř jakékoliv kabelky a najdete úžasné vybavení, jakými jsou – velké kapsy na pleny, termokapsy na lahvičky, prostorná plastová kapsa se zipem na mokré ubrousky, měkká přebalovací podložka, poutko na tužku, karabinka na klíče, uzavíratelná kapsička na drobné mince a malá kapsa na telefon i zrcátko.

Dnes je Pink Lining uznávanou a oceňovanou světovou módní značkou na mezinárodním trhu a stala se nejprodávanější značkou přebalovacích tašek ve Velké Británii.

{phocagallery view=category|categoryid=1049|limitstart=0|limitcount=0}