Loading color scheme

Kabelky Eliza a Luella Hobo od Il Tutto za skvělou cenu

{phocagallery view=category|categoryid=959|imageid=2781|float=left}Výjimečně praktické a přitom krásné a elegantní kabelky australské značky Il Tutto se po celosvětovém úspěchu těší rostoucí oblibě i u českých maminek. K dalším oblíbeným modelům se přiřadily dva nové styly kabelek, Eliza v černé barvě a Luella Hobo v barvě modré. Nepřehlédnutelné kabelky jsou vyrobeny z imitace lesklé kůže a každou zdobí kožený přívěsek stříbrného medvídka. Eliza a Luella Hobo jsou menších rozměrů než kabelky původní a díky tomu také levnější a dostupnější.

{phocagallery view=category|categoryid=959|imageid=2782|float=right}Kolekce kabelek Il Tutto byla navržena pro maminky a vlastně všechny ženy, které hledají praktickou tašku se vzhledem exkluzivní kabelky. Zakladatelkou značky Il Tutto je Australanka Lucie Trinco. Zkušená designérka, která pracovala v Miláně a 10 let navrhovala luxusní kabelky pro různé značky na celém světě, říká, že mít dítě neznamená rezignovat na módu. Na žádost maminek pak Lucie Trinco navrhla i menší alternativy úspěšné kabelky Nico, a tak se zrodily kabelky Eliza a Luella Hobo.

Neodolatelná edice těchto kabelek je určena pro všechny maminky, které jsou neustále v pohybu a pro potřeby své i miminka jim postačí menší taška. Přestože jsou kabelky Eliza a Luella Hobo o pár centimetrů menší než model Nico, vnitřní praktické a účelné vybavení není o nic ochuzeno. Oba dva modely jsou vybaveny termoobalem na lahvičku, nepropustnou přebalovací podložkou a multifunkční taštičkou na zip.

Užitečné jsou i postranní kapsy. Pro snadné uchycení na kočárek slouží dlouhý nastavitelný popruh.

Kabelku Eliza v černé barvě pořídíte za 2.990 Kč a modrou kabelku Luella Hobo za 2.790 Kč.

Vždyť být maminkou, neznamená rezignovat na módu. Za skvělou cenu je pro všechny maminky určená nová edice kabelek Eliza a Luella Hobo. Nezáleží na tom, zda se žena vydává s dětmi do parku, do práce nebo do společnosti. Životní role se mění, ale kabelka Il Tutto zůstává.