Loading color scheme

Novinky pro milovnice kabelek Franco Arazzi - od divadelního psaníčka po batoh

{phocagallery view=category|categoryid=931|imageid=2715|float=left}I v letošním roce připravily autorky kabelek Franco Arazzi mnoho novinek. Nejprve je to inovace taštičky, která je součástí většiny kabelek. Nově si mohou zákaznice přiobjednat ouška na zavěšení na pásek a taštičku využít i samostatně místo ledvinky.

Další horké (i hřejivé) novinky jsou kabelky Puffino, Coccolone, Copertina, Cartella a Cucullus aneb od divadelního psaníčka po batoh. Všechny kabelky jsou autorské originály šité na zakázku a v limitovaných edicích.

CARTELLA je celokožená taška na spisy nebo na malý notebook (do rozměru 30 x 22 x 3,5 cm) bez podšívky. Zapínání je na zip. Na tašku lze připnout ucho a nosit ji i přes rameno. Rozměry: 42 x 35 x 2 cm. Barvy: hnědá, černá, bílá, červená, zelená, růžová, okrová žlutá nebo kombinace těchto barev nebo kombinace hladké kůže s usní se srstí.
Ceny (dle ceny usně použité na konkrétní zakázku): 2 100 - 2 595 Kč.

COPERTINA je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci králičí kožešiny a černé hladké kůže (spodní/zadní strana kabelky). Zapínání je na magnetickou patentku. Přeložením vznikne „divadelní" psaníčko. V nepřeloženém stavu je to huňaté pouzdro na spisy nebo malý notebook. Rozměr: 29 x 38 x 1 cm, přeložená 29 x 19 x 1 cm
Cena: 2 260 Kč.

COCCOLONE je pouzdro na mobil v kombinaci hladké černé kůže s kožešinou z králíka (je i uvnitř pouzdra). Zapínání je na suchý zip. Lze za poutko zavěsit na pásek. Rozměr: 9 x 15 x 3 cm
Cena: 1 172 Kč

CUCULLUS je celokožená kabelka-batoh bez podšívky. Dá se vzít do ruky, přes rameno na připínacím uchu z černého popruhu nebo jako batoh, pokud připneme ucha dvě svisle.
Zavírá se magnetickou patentkou. V kabelce je připínací kožená taštička na zip s kapsou na mobil a karabinka na klíče. Do kabelky se vejde menší notebook (do velikosti 33 x 22,5 x 3,5 cm). Rozměr: 36 x 40,5 x 8 cm, nepřeložená 36 x 56 x 8 cm. Barvy: hnědá, černá, bílá, červená, světle zelená nebo dvoubarevná kombinace těchto barev.
Cena (dle ceny kůží použitých na konkrétní zakázku): 2 444 – 2 894 Kč.

PUFFINO je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci hladké kůže s králičí kožešinou. Nosí se výhradně křížem přes rameno kvůli širokému uchu, které roznáší váhu kabelky. Kabelku lze ušít i ve variantě bez kožešiny s klopou pravidelného zaobleného tvaru. Zapínání je na magnetickou patentku. Uvnitř je odepínací kožená taštička na zip, karabinka na klíče a kapsa na mobil. Rozměr: 42 x 49 x 10 cm. Barvy: hnědá, černá, bílá, červená, světle zelená, modrá nebo dvoubarevná kombinace těchto barev nebo kombinace usně se srstí a hladké kůže
Cena (dle ceny kůží použitých na konkrétní zakázku): 2 668 – 3 162 Kč

{phocagallery view=category|categoryid=931|limitstart=0|limitcount=0}