Loading color scheme

Tip na valentýnský dárek: elegantní a praktické kabelky nejen pro maminky

{phocagallery view=category|categoryid=928|imageid=2699|float=left}Krásné, praktické, elegantní a symbolicky červené....kabelky australské značky Il Tutto, ten pravý dárek ke svátku všech zamilovaných! Modely Stella z jemné kůže nebo Nico z imitace lesklé kůže jsou nepřehlédnutelným doplňkem a zároveň mimořádně skladnou kabelkou, do které se vejde vše potřebné.

Kolekce kabelek Il Tutto byly navrženy pro maminky a vlastně všechny ženy, které hledají funkční tašku exkluzivního vzhledu. Na první pohled zaujmou elegantním designem, atraktivními barvami (dostupné jsou nejen v červené barvě), prvotřídním zpracováním a kvalitou materiálů.... Není divu, že si kabelky Il Tutto oblíbily i celebrity, například Cate Blanchett, Naomi Watts, Danie Minogue nebo Gábina Partyšová v České republice.

Kabelky Il Tutto jsou vybaveny izolačním obalem na dětskou lahvičku, přebalovací podložkou, karabinkou na dudlík a malou průhlednou multifunkční taštičkou na zip, ale také kapsičkou na mobil, na tužky a pera i kapsou na zip na osobní věci. Vnitřní podšívku s praktickými kapsami lze snadno vyjmout a kabelka může být používána jako elegantní taška. Kabelky Il Tutto lze zavěsit na madlo kočárku nebo nosit přes rameno.

V rudé barvě je k dostání také Melobaby - přebalovací podložka a taška na plenky v jednom, kterou ocení mámy i tátové. Skladná, lehká a krásná. Taková je Melobaby.
Díky unikátnímu designu vypadá Melobaby jako malý elegantní doplněk, který se snadno vejde do jakéhokoliv zavazadla, kabelky, tašky, batohu nebo se dá nosit i samostatně, a přitom obsahuje vše potřebné k přebalení a hygieně miminka nebo batolete. Nechybí přihrádky na plenky a dětskou kosmetiku ani speciální schránka na zvlhčovací ubrousky.