Loading color scheme

Twins - dvojí radost v jedné tašce

{phocagallery view=category|categoryid=914|imageid=2663|float=left}Nejprodávanější a nejoblíbenější britská designová značka Pink Lining nabízí pro maminky dvojčat praktickou a krásnou přebalovací tašku Twins. Maminky tak mohou pro svá dvojčátka pohodlně nosit v jedné tašce vše, co miminka potřebují. Vnitřní vybavení tašky je promyšleno do posledního detailu, a tak se místo starostí dostává maminkám radosti z bezproblémového cestování se svými dětmi. K dostání je ve třech barevných provedeních.

Inspirací pro vyšité veselé slogany a vzory tašek Pink Lining jsou každodenní zážitky s dětmi, proto se tvůrci nebáli ani zářivých a světlých barev. Typická, voděodolná růžová podšívka, která je použitá ve všech kolekcích, poskytuje majitelce kabelky pocit luxusu. Výrazná růžová je základem značky Pink Lining, jak už sám název napovídá. Moderní vzhled, funkčnost a praktičnost tašek Twins za dostupnou cenu jistě ocení každá maminka.

Přebalovací taška Twins je perfektním řešením pro maminku dvojčat, která si užívá dvojnásobnou radost, ale také potřebuje velkou přebalovací tašku s dvojnásobným počtem kapes a přihrádek. Na přední straně kabelky je prostorná plátěná kapsa s nápisem a nášivkou. Po stranách kabelky jsou další dvě kapsy a na zadní straně tašky je kapsa na zip pro přebalovací podložku. Kabelka je vybavena dlouhým nastavitelným popruhem. Uvnitř tašky najdeme dva všité termoobaly na lahvičku, dva volné termoobaly na lahvičku, čtyři kapsy na plínky, kapsičku na psací potřeby, přebalovací podložku a průhlednou taštička na ubrousky. K dostání je ve třech barevných provedeních: krémová s barevnými mašlemi, růžová s květy jabloně, a modrá s květinami. Cena tašky je 2.790 Kč.

Pink Lining byla založena v roce 2001 manželi Rufusem and Charlotte Pearl. Když Charlotte nemohla najít v obchodech kabelku, která by se jí líbila, vyprovokoval jí manžel, aby si takovou kabelku vytvořila sama. Pro Charlotte to byla výzva. A tak navrhla první kabelku Pink Lining.

Dnes je Pink Lining uznávanou a oceňovanou světovou módní značkou na mezinárodním trhu a stala se nejprodávanější značkou přebalovacích tašek ve Velké Británii.

{phocagallery view=category|categoryid=914|limitstart=0|limitcount=0}