Loading color scheme

Nová kolekce chlupatých tašek Franco Arazzi

{phocagallery view=category|categoryid=908|imageid=2637|float=left}Nabídka českých kabelek značky Franco Arazzi se stále rozrůstá o nové modely. Aktuálně je to stylová kolekce chlupatých kabelek, které jsou ideálním doplňkem zimních outfitů.

Použité materiály jsou kůže a srst, které majitelky značky Olina Francová a Jitka Arazimová získávají od dodavatelů dodržujících etické a ekologické zásady získávání surovin.

PICCOLO PAPPO je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci hladké kůže s kožešinou z tibetské ovce. Zapínání je na zip. Kabelku lze nosit navlečenou na opasek nebo připevnit na poutka karabinkami ucho a nosit přes rameno.

Rozměr: 30 x 25 x 7 cm
Barvy: bílá, černá
Cena: 1 730 Kč

PENDOLO je celokožená kabelka bez podšívky z kozí srsti. Zadní strana kabelky je z hladké kůže. Zapínání je na magnetickou patentku. Uvnitř je odepínací kožená taštička na zip, karabinka na klíče a kapsa na mobil. Vnitřní taštičku lze nosit také samostatně navlečenou na opasek.

Rozměr: 43 x 70 x 10 cm
Barvy: hnědá
Cena: 3 530 Kč

PENDOLO PAPPO je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci hladké kůže a kožešiny tibetské ovce. Zadní strana kabelky je celá z hladké kůže. Zapínání je na magnetickou patentku. Uvnitř je odepínací kožená taštička na zip, karabinka na klíče a kapsa na mobil.

Rozměr: 43 x 70 x 10 cm.
Barvy: bílá, černá
Cena: 4 540 Kč

SACCHETTO PAPPO je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci hladké kůže a kožešiny tibetské ovce. Zapínání je na magnetickou patentku. V kabelce je vložená kožená taštička na zip s kapsou na mobil a karabinkou na klíče. Kabelka se dá nosit přeložená nebo při větším naplnění i nepřeložená.

SACCHETTO PAPPO L:

Rozměr: 29 x 26 x 1 cm, nepřeložená: 29 x 42 x 1 cm (+ délka srsti cca 6 cm)
Cena: 2 750 Kč.

SACCHETTO PAPPO XL:

Rozměr: 36 x 30 x 1 cm, nepřeložená: 36 x 44 x 1 cm (+ délka srsti cca 6 cm)
Cena: 3 080 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=908|limitstart=0|limitcount=0}