Loading color scheme

Yummy Mummy – populární britská taška s koláčkem

{phocagallery view=category|categoryid=882|imageid=2590|float=left}Nejpopulárnější taška britské designové značky Pink Lining s názvem Yummy Mummy je v Česku! Tato taška pro maminky je její vlajkovým modelem. K dostání je ve třech barevných provedeních a uvnitř je vždy pro značku typická růžová podšívka. Yummy Mummy každý pozná podle výšivky s koláčkem (cupcake) na přední kapse kabelky. Koláček se prolíná celou kolekcí, na přebalovacích podložkách i na průhledné kapsičce na ubrousky, která je součástí každé tašky.

Koláček je symbolem domova, připomíná vůni pečení sladkostí pro děti a atmosféru rodiny. Koláček vyjadřuje spojení rodičů a dětí. Dospělé navrací do doby jejich dětství, kdy pekli s maminkou a babičkou, dětem zase připomíná lásku a péči rodičů.

Tvůrci kabelek Pink Lining se své tvorbě nebáli světlých ani zářivých barev. Typickými prvky jsou jedinečné detaily v podobě vyšitých veselých sloganů, kvalitní a exkluzivní látky a růžová voděodolná výšivka, využitá u všech modelů. Moderní vzhled, funkčnost a praktičnost za dostupnou cenu jistě ocení každá maminka.

Přebalovací taška Yummy Mummy má dvě postranní kapsy z plátna, zakončené pěknou mašličkou. A jednu přední kapsu s nášivkou koláčku. Kabelka je vybavena nastavitelným popruhem, který se lehce uchytí na madlo kočárku nebo pohodlně nosí přes rameno. Uvnitř tašky najdeme dva termoobaly na lahvičku, dvě kapsy na plínky, kapsičku na psací potřeby, nepostradatelnou přebalovací podložku a praktickou průhlednou taštičku na ubrousky. K dostání je ve třech barevných provedeních: krémová s barevnými mašlemi, růžová s květy jabloně, a modrá s květinami. Cena tašky je 2.390 Kč.

Pink Lining byla založena v roce 2001 manželi Rufusem and Charlotte Pearl. Když Charlotte nemohla najít v obchodech kabelku, která by se jí líbila, vyprovokoval jí manžel, aby si takovou kabelku vytvořila sama. Pro Charlotte to byla výzva. A tak navrhla první kabelku Pink Lining.

Dnes je Pink Lining uznávanou a oceňovanou světovou módní značkou na mezinárodním trhu a stala se nejprodávanější značkou přebalovacích tašek ve Velké Británii.

{phocagallery view=category|categoryid=882|limitstart=0|limitcount=0}