Loading color scheme

Kabelky Franco Arazzi se oblékly do kožešiny

{phocagallery view=category|categoryid=869|imageid=2538|float=left}K zimě neodmyslitelně patří také kožešiny. Pro všechny milovnice „chlupaté módy" připravily výtvarnice Olina Francová a Jitka Arazimová kabelky vyrobené v kombinaci hladké kůže a kožešiny tibetské ovce.

OVALE PAPPO je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci hladké kůže a kožešiny tibetské ovce. Zadní strana kabelky je celá z hladké kůže. Zapínání je na magnetickou patentku. Uvnitř je odepínací kožená taštička na zip s kapsou na mobil a karabinka na klíče.
Rozměr: 45 x 75 x 10 cm. Cena: 3 890 Kč

PENDOLO PAPPO je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci hladké kůže a kožešiny tibetské ovce. Zadní strana kabelky je celá z hladké kůže. Zapínání je na magnetickou patentku. Uvnitř je odepínací kožená taštička na zip, karabinka na klíče a kapsa na mobil.
Rozměr: 43 x 70 x 10 cm. Cena: 3 990 Kč

SACCHETTO PAPPO je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci hladké kůže a kožešiny tibetské ovce. V nepřeloženém stavu se do ní vejde i A4.
Rozměr: 29 x 26 x 1 cm, nepřeložená: 29 x 42 x 1 cm (+ délka srsti cca 6 cm). Cena: 1 780 Kč.

RETTANGOLO PAPPO je celokožená kabelka bez podšívky v kombinaci hladké kůže s kožešinou tibetské ovce. Zadní strana kabelky je celá z hladké kůže. Zapínání je na magnetickou patentku. Uvnitř je odepínací kožená taštička na zip, karabinka na klíče a kapsa na mobil. Rozměr: 38 x 76 x 10 cm. Cena: 3 990 Kč

{phocagallery view=category|categoryid=869|limitstart=0|limitcount=0}