Loading color scheme

Nová kolekce tašek, brašen a peněženek ve Flamingoparku

{phocagallery view=category|categoryid=837|imageid=2408|float=left}Tašku či kabelku bereme jako neodmyslitelný doplněk, ať už vyrážíme kamkoliv. Do práce, školy, na schůzky či cvičení potřebujeme sebou vzít spoustu věcí, jenže kam je všechny dát? A jak být při tom styloví? Napoví Vám Flamingopark a jejich nová série unisex brašen, tašek a peněženek.

Unisexové tašky jsou vyrobené z pevné bavlny připomínající pytlovinu a jsou určené ženám i mužům. Zajímavé jsou díky svým přepínacím patentům, umožňující tašky nosit na několik způsobů . Můžete si vytvořit vak obří velikosti nebo brašnu na přenos notebooku. Jednou z vás bude sportovec, jednou elegán, ale pokaždé to bude v osobitém stylu.

Dalším hitem jsou tašky Ones best, které se vyznačují vtipnými oboustrannými potisky. Výjevy z komiksů, přenesené fotografie londýnských ulic nebo třeba obrázky z alba psů dělají z těchto tašek opravdu originální kus. Podstatné však je, že i tyto tašky se dají skvěle kombinovat s Vaším každodenním outfitem, potisky jsou totiž černobílé. Velký důraz se při výrobě klade na kvalitu i praktičnost, tašky je možné prát. Stačí odepnout kožené popruhy a tašku vložit do pračky.

Sérii nových produktů uzavírají peněženky různých velikostí a designů. Vznikají z tzv. zbytkových usní hospodářských zvířat – odřezky z obuvnických dílen, které se kombinují s kůží recyklovanou. Peněženky jsou šité ručně, prošívané okraje silnou voskovanou nití zajistí velmi dlouhou živostnost.

{phocagallery view=category|categoryid=837|limitstart=0|limitcount=0}