Loading color scheme

Neon Mini – malá, přesto praktická kabelka

{phocagallery view=category|categoryid=803|imageid=2297|float=left}Ať už se vydáte do města, do parku, do divadla či na večeři, potřebujete malou a praktickou kabelku, kam ukryjete peníze, doklady, klíče, rtěnku či hřeben. Zkrátka nezbytnosti, bez kterých se neobejdete. Řešení je minikabelka Neon Mini australské značky Il Tutto.

Neon Mini je skvělá, perfektně provedená malá kabelka s nezbytnou dávkou svěžesti a originality. Přestože je kabelka malá, skrývá v sobě různě velké a praktické kapsy a přihrádky na peníze, doklady, mobil, drobné mince, ale i kreditní karty či klíče.

Zdá se, že je malá kabelka Neon Mini nafukovací, ale je tomu skutečně tak. Výhodou je dlouhý odepínací nastavitelný popruh. Kabelku Neon Mini tak lehce proměníte v elegantní psaníčko a můžete vyrazit do divadla či na večeři. Díky malým rozměrům (20 cm x 12 cm x 6 cm) nepřekáží a zbytečně nezatěžuje páteř. Materiál, který je použit při výrobě kabelek Neon Mini, je imitací lesklé kůže. Černá, smaragdově zelená, modrá ale i zlatá barva minikabelek je perfektním doplňkem outfitu každé trendy ženy.

Kolekce kabelek Il Tutto na první pohled vyniká stylovým designem, atraktivními barvami, prvotřídním zpracováním a kvalitou materiálů. Zakladatelkou Il Tutto je Australanka Lucie Trinco, zkušená designérka, která pracovala v Miláně a 10 let navrhovala luxusní kabelky pro různé značky na celém světě.

{phocagallery view=category|categoryid=803|limitstart=0|limitcount=0}