Loading color scheme

Kabelky z krajtí kůže italské značky Ghibli: módní hit letošní sezony

{phocagallery view=category|categoryid=487|imageid=1390|float=left}Kabelky z krajtí kůže jsou absolutním hitem letošní módní sezony. Ve svých aktuálních kolekcích doplňky z krajtí kůže prezentuje mnoho renomovaných italských značek. Největší úspěch však slaví kabelky Ghibli. Důvod je jasný. Pouze Ghibli nabízí dokonalé zpracování specifického materiálu, propojení extravagantní hadí kůže s nadčasovou teletinou či nápadným zdobením drobnými pajetkami a kamínky, mistrovské řemeslné provedení a variabilitu modelů – od decentních psaníček až po velké kabelky. V České republice kabelky Ghibli prodává největší internetový obchod s luxusní módou BeInStyle.cz.

Každá kabelka s logem toskánské značky Ghibli je osobitým uměleckým dílem, které se záhy stane součástí života své majitelky. Jak rádi připomínají sami návrháři společnosti Ghibli, skutečná kožená kabelka žije s vámi, stává se společníkem, který sdílí vaše nálady a denní rytmus... Finálnímu výtvoru předchází náročný kreativní proces. Na začátku je barvení kůže přizpůsobené specifikám každého druhu materiálu tak, aby výsledek byl dokonalý. Následuje ruční malba a čistění detailní části kůže pro zvýraznění kreativního prvku kabelky. Díky tomu je každá kabelka originál. Ve chvíli, kdy je kůže kompletně připravena, začíná precizní práce střihu. Návrh kabelky se nejdříve přenese na tvrdý papír, poté přiloží na materiál a vystřihne nebo vykrojí tvar. Celý postup střihu je přísně sledován a kontrolován zkušeným okem odborníka. Posledním krokem je šití, které je prováděno zručnými a zkušenými řemeslníky.

„Nejen ženy, ale dnes i muži, berou své kabelky a tašky velmi vážně. Už to není jen zavazadlo, do kterého se musí vejít vše potřebné, je to vyjádření vašeho osobního stylu. Nezáleží jen na velikosti kabelky, ale i její barvě, detailech, materiálu a doplňcích. Ani kabelky značky Ghibli nebyly stvořeny jen pro nošení peněženky a mobilního telefonu... Je to skvost, který vás bude zdobit," říká Michaela Hošková, majitelka BeInStyle.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=487|limitstart=0|limitcount=0}