Loading color scheme

HALADA představuje originální šperky Niessing

{phocagallery view=category|categoryid=197|imageid=622|float=left}Již dvacet let je na českém trhu klenotnictví HALADA synonymem luxusní elegance a zárukou mimořádné kvality. Rodinná firma, kterou od počátku pohání láska k řemeslu, si důvěru zákazníků vydobyla odbornou znalostí, špičkovým servisem a především bohatou nabídkou jedinečných šperků světové kvality. Mezi ně patří i originální šperky německé značky Niessing, která svůj příběh začala psát již v roce 1873.

Šperky Niessing jsou po celém světě známé nekompromisní kvalitou a moderním designem, který kombinuje klasický vzhled s experimentálním přístupem. Síla značky spočívá především v hloubce odbornosti, které dosáhla při práci s drahými kovy během 138 let své existence. Designéři Niessing věří, že by šperk nikdy neměl dominovat ženě nebo muži, kteří jej nosí. Měl by pouze zdůraznit sílu jednotlivcovy osobnosti a stát se nevyčerpatelným zdrojem potěšení. Se šperky Niessing se znovu přesvědčíte, že krása spočívá v jednoduchosti.

Opravdu originální šperky nabízí kolekce BOW. Její součástí je i okouzlující náhrdelník z 18karátového ručně kovaného matovaného zlata, které prošlo speciálním procesem zhutnění, aby pružilo. Neobvykle dlouhý pás ze žlutého zlata díky tomu můžete použít hned dvěma způsoby. Tímto praktickým multifunkčním kouskem ozdobíte dvojím ovinutím krk a několika rychlými tahy také zápěstí. Náhrdelník můžete doplnit o nápaditý prsten z kolekce BOW ze stejného materiálu nebo sáhnout po kultovním „prstenu s napětím" z 18karátového žlutého zlata, kterému dominuje jiskřivý diamant s briliantovým výbrusem v barvě champagne.

Právě „prsten s napětím" snad nejlépe vystihuje filozofii značky Niessing. Jeho výtvarné zpracování je zredukováno na čistý kruh obroučky a jemně vybroušený briliant, který v mezeře prstenu drží pouze napětí. Redukce až na samou podstatu. Jen prsten a kámen. Ani třicet let po svém uvedení nepřestává uchvacovat svou krásou a nabízí snad ten nejkrásnější způsob, jak nosit briliant.

{phocagallery view=category|categoryid=197|limitstart=0|limitcount=0}