Loading color scheme

Letošnímu roku vládne šedá a žlutá. Vyberte si doplňky Wittchen v trendy barvách

Wittchenczsemiov-dmsk-kabelka-s-nty-kolekce-Elegance-4485-K---image Rok 2021 je v mnoha ohledech výjimečný. Potvrdila to i společnost Pantone, která každoročně vyhlašuje barvu roku. Letošní rok dostal rovnou dvě. Šedá a žlutá jsou komplementární barvy, které jsou výrazné samy o sobě, ale skvěle jim to sluší pohromadě. Toto originální duo má symbolizovat naději a také to, že i když jsme každý jiný, můžeme se na sebe spolehnout. Spojení žluté a šedé má ještě jednu velkou výhodu – je radost ho nosit! Tato kombinace dobře vypadá na každém, i když je pojatá jen prostřednictvím doplňků. Najděte si své barvy roku 2021 v kvalitně zpracovaných luxusních doplňcích Wittchen.

Žlutá dámská kabelka z kolekce Elegance
Kabelka z přírodní kůže má elegantní tvar a barvu, která nejde přehlédnout. Jde o praktický a stylový doplněk neformálních dámských outfitů.

Žlutá dámská kabelka s přívěskem
Tato dámská kabelka má klasický tvar a je ozdobená koženým přívěskem. Vzhled kabelky dolaďují kovové detaily. Kabelka má nastavitelný popruh.

Kabinové zavazadlo
Malý kufr na kolečkách a se zatahovací rukojetí z kolekce A-Line II je vyrobený z odolného ABS plastu, který je široce používán při výrobě růžných druhů zavazadel.

Žlutá anti-RFID peněženka z kolekce Florence
Dámská funkční peněženka z měkké kůže je vybavená inovativní podšívkou, která blokuje schopnost skenovat data z karty. Peněženku můžete navléct na pásek nebo ji nosit jako malou kabelku.

Šedý dámský opasek
Pásek je vyroben z vysoce kvalitní přírodní kůže. Čtvercová kovová spona mu dodává moderní vzhled. Vysoce kvalitní přírodní kůže bude vypadat krásně po mnoho let. 

Šedý deštník
Velký poloautomatický deštník poskytuje dokonalou ochranu před větrem a deštěm. Je vyroben z odolné nepromokavé tkaniny. 

Šedá semišová kabelka s cvočky
Měkká přírodní kůže, z níž je kabelka vyrobena, je velmi elegantní. Charakteristickou dekorací jsou dvě řady cvočků. Prostorný vnitřek plný kapes pojme vše, co potřebujete do práce nebo na schůzku.

Žlutá mini kosmetická taška z kolekce Florence
Čtvercová kosmetická taštička z přírodní kůže má uzavíraní na zip a lze ji použít jako pouzdro na drobnou kosmetiku, cestovní pouzdro na šperky či pouzdro na cestovní příslušenství.

Dámské boty se zvířecím vzorem
Boty s motivem hadí kůže mají charakteristickou špičku. Jsou zdobené lakovaným pruhem a mašlí se stříbrnými cvočky. Jsou ručně vyrobené z přírodní kůže, která se vyskytuje na vnější i vnitřní straně modelu.