Loading color scheme

Nová vlasová terapie BC Bonacure: Dokonalá péče o vlasy

{phocagallery view=category|categoryid=1549|imageid=4790|float=left}Nikdy předtím se naší profesionální vlasové péči nepodařilo dostat vlasy tak blízko jejich přirozené dokonalosti! Schwarzkopf Professional nastavuje prostřednictvím znovuzavedení vlasové terapie BC Hairtherapy s technologií Cell Perfector vysoké standardy vlasové péče. Šest linií vlasové péče s jedinečnými recepturami a ingrediencemi vybranými speciálně pro potřeby různých typů vlasů přináší zdravý, krásný vzhled a optimální vyživení. Objevte inovaci, která regeneruje vlasy pro jejich přirozenou dokonalost – pro 100% neporušené vlasy, 100% pružnost a 100% zdravě vypadající povrch vlasů.

Objevte nový BC Bonacure!
Schwarzkopf Professional vhodně doplňuje portfolio vlasové terapie BC Hairtherapy, které je tvořené výrobky určenými pro použití v salonu i doma, o přípravky BC Power Shot pro 100% cílené a na míru šité služby v salonu. Nový přístup ke službám salonu přináší kadeřníkům příležitost nabídnout svým zákazníkům výjimečný individuální zážitek z ošetření a umožní tak výrazně vylepšit nabízené služby. Nové moderní balení přípravků dokonale odráží jejich profesionalitu. Součástí naší znovuzavedené řady vlasové péče jsou nové inovativní hero přípravky. Nová vlasová terapie BC Hairtherapy je dostupná od dubna 2014 v partnerských salonech Schwarzkopf Professional.

{phocagallery view=category|categoryid=1549|imageid=4791|float=right}Nová "Kultura vlasové péče"
Schwarzkopf Professional prostřednictvím znovuzavedení vlasové terapie BC Hairtherapy obohacuje vlasovou péči v salonech po celém světě. Nabízí kadeřníkům ucelený systém vlasové péče, který jednoznačně jejich zákazníky přesvědčí o tom, že jsou skutečnými experty na krásné vlasy. Nová vlasová terapie BC Hairtherapy zahrnuje šest směrů vlasové terapie pro domácí péči, stejně tak jako exkluzivní ošetřující přípravky pro použití v salonu. Tento přístup pomůže ka-deřníkům klást velký důraz na vlasovou péči v jejich salonu.
Z profesionálního vlasového střihu nebo atraktivní barvy se může stát skutečně fantastický střih a úchvatná barva pouze tehdy, když budou vlasy optimálně vyživené a budou vypadat zdravě. To je něco, co John Gillespie, nový Schwarzkopf Professional Globální ambasador pro péči, zná ze svých vlastních zkušeností: "Stejně jako Schwarzkopf Professional věřím v komplexní kulturu vlasové péče. Každá žena sní o krásných vlasech! Zdravě vypadající vlasy jsou základem pro krásné vlasy a každý účes, který bude zákazník požadovat. Stav vlasů má vliv na každou službu, kterou nabízíme našim zákazníkům. A to je důvod, proč jsou kvalitní, na míru šité přípravky vlasové péče a profesionální poradenství od kadeřníka zásadní. Dokonalý servis vlasové péče by se měl stát pevným základem každodenní práce v salonu."

Globální inovace: patentovaná technologie Cell Perfector
Tajemství nové vlasové terapie BC Hairtherapy spočívá v nové technologii Cell Perfector. Kombinuje kutikulovou technologii Cell Perfector pro optimální regeneraci vlasového povrchu s kortexovou technologií Cell Perfector pro obnovení vlasové struktury hluboko uvnitř vlasových buněk. Ve svém přirozeném neporušeném stavu má vlas lipidovou ochrannou vrstvu, která se skládá z molekul obsahující řetězec 21 atomů uhlíku. Vnější namáhání, chemické ošetřování vlasů nebo použití tepelných stylingových přístrojů poškozuje vlasovou strukturu a způsobuje narušení celého řetězce. Až dosud uměly technologie vlasové péče obnovit řetězce skládající se z maximálně 12 molekul. Technologie Cell Perfector v nové vlasové terapii BC Hairtherapy vyplňuje mezery ve vlasovém povrchu pomocí řetězce 18 karbonů, a tím velmi důkladně obnoví přirozený povrch vlasů a dostává ho blízko jeho přirozené dokonalosti. Navíc je vlasová struktura zevnitř obnovená pomocí vlasům přirozených aminokyselinových řetězců – pro znovuzrozený zážitek z vlasů, které jsou plné síly, pružnosti a lesku.

Šest produktových řad pro všechny potřeby vlasů
Díky různým řadám vlasové terapie BC Hairtherapy můžou kadeřníci nabídnout svým zákazníkům cílená řešení vlasové péče pro speciální potřeby vlasů. Pro dlouhotrvající výsledky je optimální propojit dohromady režimy vlasové péče, které začínají v salonu s následnou domácí péčí. Vlasová terapie BC Hairtherapy zahrnuje tyto řady vlasové péče Repair Rescue pro poškozené vlasy; Color Freeze pro barvené a zesvětlené vlasy; Moisture Kick pro suché vlasy; Volume Boost pro jemné vlasy; Time Restore pro zralé vlasy a Hair Activator pro řídnoucí vlasy.

Nové „hero" přípravky vlasové péče
V rámci znovuzavedeného portfolia výrobků vlasové terapie BC Hairtherapy představuje Schwarzkopf Professional devět mimořádně efektivních hero přípravků:

Repair Rescue Hloubkově vyživující šampon přináší dlouhodobou a hloubkovou regeneraci vlasů už po jednom umytí. Repair Rescue Hloubkově vyživující kúra pro jedinečnou hloubkovou regeneraci suchých a poškozených vlasů.

Color Freeze Sérum pro lesk chrání vlasy před lámáním a dodává jim zářivý lesk. Aplikuje se v menším množství do délek vlasů, neoplachuje se.

Nový BC Moisture Kick Beauty Balm je ochranný zkrášlující krém, který přináší vlasům krásný a zdravě vypadající lesk, zároveň je hydratuje a chrání před působením tepla při vysoušení a žehlení. Dalším novým přípravkem je Moisture Kick maska: Tato oplachovací maska působí proti zacuchávání vlasů a důkladně je zvlhčuje.

Nová Volume Boost Perfekt Foam je neoplachovací pěna, která se aplikuje ke kořínkům, dokonale vyhovuje potřebám všech jemných vlasů, kterým přináší přirozený objem a neviditelnou fixaci.

Vyzkoušejte univerzální přípravek Time Restore Omlazující sérum, který přináší zralým vlasům obnovenou sílu a pomáhá navracet vlasové pokožce její pružnost. Může se použít na vlhké nebo suché vlasy. Time Restore Omlazující sprej působí proti zacuchávání vlasů, přináší jim přirozenou pevnost a fixaci a zároveň obnovuje jejich mladistvou sílu.

Hair Activator sérum v kombinaci s aktivačním šamponem aktivuje vlasové kořínky již po šesti týdnech používání a pomáhá zabraňovat vypadávání vlasů.

Přípravky podporující vlasovou terapii BC Hairtherapy v salonu
Inovativní přípravky a výjimečné poradenství v salonu tvoří základ nové „Kultury vlasové péče". Schwarzkopf Professional představuje v rámci vlasové péče několik druhů ošetření, která můžou kadeřníci přizpůsobit individuálním požadavkům svých zákazníků. Zákazník si může podle svých potřeb vybrat z nabídky salonu Expresní (S), Intenzivní (M) nebo Luxusní (L) terapii. Tyto na míru šité terapie v salonu přináší kadeřníkům možnost předvést svou odbornost, posílit loajalitu zákazníků a prostřednictvím nové kultury vlasové péče podpořit úspěch salonu.

Nová vlasová terapie BC Bonacure je dostupná od dubna 2014 v partnerských salonech Schwarzkopf Professional.