Loading color scheme

V zákulisí „London Fashion Week“ se Samem McKnightem, globálním stylingovým ambasadorem značky Pantene Pro-V

{phocagallery view=category|categoryid=530|imageid=1509|float=left}Účes: Trochu jiná klasika

Na přehlídce Clements Ribeiro pro podzim / zimu 2012 v rámci London Fashion Week byly vlasy upravené jednoduše, avšak nádherně. Vlasy byly stažené do klasického francouzského drdolu, ale oživeného černou čelenkou, která byla vpředu překroucená a připomínala tak turban. Drdol vypadal lehce rozcuchaně, s uvolněnými prameny vlasů v zadní části.

Účes byl vytvořen v souvislosti s kolekcí Clements Ribeiro pro podzim / zimu 2012. Globální stylingový ambasador značky Pantene Pro-V Sam McKnight vytvořil účes, který umožňoval ukázat krásné detaily v oblasti krku a ramen na šatech z kolekce ve stylu „folk electric". Sam chtěl, aby vlasy vypadaly přirozeně a ne příliš uhlazeně. „Chtěl jsem účesem doplnit kolekci a vytvořit drdol, který je měkký, vzdušný a ženský," řekl Sam McKnight. Vlasy stažené dozadu spolu s vysoce posazenou čelenkou přitáhly pozornost k jemnému líčení očí a jasným rtům.

„Vlasy vypadají organicky, přirozeně a trochu rozcuchaně. Jedná se o neokázalý, lehce neupravený, lehký styl," dodává Sam.

Jak vytvořit účes:

  1. Na začátku by měly být čerstvě umyté vlasy a ošetřené balzámem. Šampon a balzám na vlasy z kolekce Pantene Pro-V Aqua Light jsou skvělé pro jemné vlasy, které vyživují a zanechávají je bez pocitu zatížení. Vlasům, které jsou unavené z častého stylingu (jako na Fashion Week), dopřejte masku na vlasy, například 2minutovou intenzivní vyživující masku na vlasy Pantene 2min Intensive Nourishing Treatment - pro jemné vlasy nebo 2minutovou intenzivní obnovující masku na vlasy Pantene 2min Deep Repair pro normální a husté vlasy.
     
  2. Naneste na mokré vlasy pěnové tužidlo Pantene Classic Ultra Strong pro ultra silné zpevnění, soustřeďte se na vrchní a postranní část hlavy.
     
  3. Vysušte vlasy směrem z obličeje s použitím měkkého kulatého kartáče.
     
  4. Až budou vlasy suché, pročešte je lehce na vrchní a postranních částech hlavy, stáhněte dozadu a upravte do drdolu, zafixujte vlasy pinetkami.
     
  5. Výsledný vzhled účesu je lehce rozcuchaný, proto uvolněte pár pramenů vlasů a pak použijte lak na vlasy Pantene Classic Ultra Strong Hold pro ultra silné zpevnění.

Výrobky:

  • Šampon a balzám na vlasy Pantene Pro-V Aqua Light
  • 2minutová intenzivní vyživující maska na vlasy Pantene 2min Intensive Nourishing Treatment / 2minutová intenzivní obnovující maska na vlasy Pantene 2min Deep Repair
  • Pěnové tužidlo na vlasy Pantene Classic Ultra Strong pro ultra silně zpevnění
  • Lak na vlasy Pantene Classic Ultra Strong Hold pro ultra silné zpevnění

 {phocagallery view=category|categoryid=530|limitstart=0|limitcount=0}