Loading color scheme

Módní přehlídka kabelek Franco Arazzi

{phocagallery view=category|categoryid=1076|imageid=3169|float=left}Ateliér Franco Arazzi, který se specializuje na kožené autorské designové kabelky, uspořádal svoji letošní první módní přehlídku, zaměřenou především na novou kolekci modelů v jarních barvách. Akce se konala ve zcela zaplněných prostorách vinotéky Petit Gourmet v Italské ulici a jako modelky vystoupily herečky divadla MALEhRY Daniela Zbytovská, Nikola Zbytovská a Bára Seidlová.

Návrhářky a zakladatelky značky Franco Arazzi, známé české výtvarnice Jitka Arazimová a Olina Francová, uvítaly přítomné dámy (a překvapivě i několik pánů) a potom už nechaly všechno na modelkách, které si samy připravily dramaturgii přehlídky. Předvedly jak nejnovější nadčasové kousky, tak i kabelky a tašky ze speciální jarní kolekce, která prostory vinotéky projasnila svými jarními barvami – trávově zelenou, cyklámenově růžovou, módní vanilkovou a dalšími zářivými tóny.

Přehlídka to nebyla ledajaká – divačky a diváci si mohli osobně a na vlastní kůži všechny modely osahat, prohlédnout, prohmatat a dokonce i vyzkoušet, co všechno se do nich vejde. Atmosféra byla tak neformální, že se do předvádění modelů spontánně zapojila i většina přítomných dam a dokonce i jeden muž, který za svoje profesionální vystupování na předváděcím molu sklidil hlasitý potlesk.

Bylo vidět, že kabelky, na kterých už zdálky poznáte, že vznikly v ateliéru Franco Arazzi, se opravdu líbí - a to je skutečnost, která dělá oběma návrhářkám velikou radost. „Kabelky, které podle našeho názoru na trhu chyběly, šijeme asi rok a půl," říká Jitka Arazimová. „Těší nás, že se nám podařilo prosadit značkové designové zboží, které není komerční a dává možnost originálního projevu nejen nám, ale i ženě, která si kabelku koupí a nosí ji."

„Také je pro nás důležité, že naše cenová politika je k našim zákaznicím vlídná," doplňuje Olina Francová. „Sice jsme na toto téma vyslechly už i nějakou kritiku, ale chceme, aby naše kabelky byly ženám, kterým se líbí, cenové přístupné," dodává. Na druhou stranu se ovšem chystají i skutečně luxusní kousky – vysoce kvalitní kusová kůže, ze které se kabelky dnes vyrábějí, bude doplněna i materiály mnohem dražšími. Zákaznice se mají opravdu na co těšit.

{phocagallery view=category|categoryid=1076|limitstart=0|limitcount=0}