Loading color scheme

Přehlídka Intimissimi v romantické Veroně za účasti Olivie Palermo

prehlidka-intimissimi-1-150 V italské Veroně proběhlo koncem července představení nové kolekce podzim/zima 2012 značky Intimissimi za účasti speciálního hosta - módní ikony, modelky a herečky Olivie Palermo. Značka Intimissimi zde ukázala širokou škálu spodního prádla, které uspokojí nároky a potřeby každé ženy. Předvedení kolekce mělo velký úspěch. Oliva Palermo ji ocenila i na svých webových stránkách, kde také vybrala kusy, které se jí osobně nejvíce líbily.

Prádlo z nové kolekce je čistě ženské, romantické, s nádechem retro vzhledu. Objevují se zde klasické barvy, jako je pudrově růžová a krémová, ale také nové odstíny, jako jsou perleťově modrá, jemně růžová, zelenkavá, kouřově šedá nebo tmavě džínová modř. Vše je potržené romantickou krajkou, výšivkami, jemnými potisky, propracovanými detaily a promyšlenými střihy.

Mezi nejodvážnější modely celé kolekce jistě patří krajkové prádlo s perlovými detaily a Intimissimi Nero. Tato limitovaná kolekce vyrobená z černé kůže je naprostým must-have pro nadcházející sezonu podzim/zima.