Loading color scheme

Nechte zrecyklovat svoje staré plavky a získejte slevu v Calzedonii!

{phocagallery view=category|categoryid=545|imageid=1565|float=left}Letní sezona se blíží a pokud plánujete strávit dovolenou u moře a potřebujete oživit svůj šatník, využijte akci, kterou nabízí od dubna do konce června italská značka Calzedonia. Pokud do obchodů značky po celé ČR přinesete jakékoli staré a již nepoužívané plavky, získáte slevu na trendy plavky z nové kolekce 2012 a navíc ještě podpoříte dobrou věc! Použité staré plavky budou sesbírány mezinárodní společnosti I:COLLECT AG, která je bude recyklovat a dále používat.

Za každé staré použité dámské plavky (jednodílné nebo bikiny) dostanete slevu 125 Kč na nákup nových. Akce platí i pro pány a na dětskou kolekci: za každé staré pánské plavky dostanete slevu 75 Kč a za každé staré dětské plavky dostanete slevu 50 Kč.

Plavek můžete přinést kolik chcete, slevu dostanete vždy na tolik kusů, kolik si koupíte v dané kategorii. Tzn. pokud přinesete dvoje dámské plavky a koupíte si dva nové kusy, získáváte slevu celkem 250 Kč. Pokud přinesete pánské plavky, dámské plavky a chlapecké boxerky, ale koupíte pouze 1 holčičí bikiny, dostanete slevu 50 Kč. 

Letní plážovou kolekci 2012 Calzedonia tvoří několik osobitých linií.

Calzedonia Beach osloví každou ženu. Rozmanitá škála barev od světlých svěžích tónů s vysokým leskem, například máta a citron, až po žhavé odstíny bordó a terakoty, ale i černá a bílá klasika nebo jednobarevné vzory.

Romantic Marine – moře, věčná inspirace tvůrců, je tentokrát interpretováno velmi ženským způsobem. Nepřehlédnutelné jsou třeba bikiny kombinující bílou a azurovou, potištěný kašmír a kepr. Nechybí detailní zdobení z krajky, výšivek a lurexu.

Natural Metamorphosis – potisk plavek evokuje okouzlující scenérie jako např. mořské dno, kameny, kůru stromů... opravdový dotek přírody.

Tribal Chic – rafinované a velmi elegantní kolekci dominuje safari styl a zvířecí potisky. Modely ušité z lesklé, duhové látky se skvěle hodí na denní nošení i posezení u sklenky při západu slunce.

Luxory Black – stále šik a postavě lichotící černé jednodílné plavky a bikiny, ozdobené decentními šperky geometrických tvarů, stužkami, flitry, pásky, cvočky, doplňky z tylu a skla.

Saint Tropez hlásí návrat rozverného stylu s nestárnoucí červenou a bílou. Pruhovaný kepr, velké puntíky a potisky na plavkách neobvyklých a odvážných střihů.

Out Of The Water – absolutní novinka pro nadcházející sezonu: maxi trička k vodě. Pohodlná, sexy, stylová prodloužená trika s lurexovou lebkou na černém podkladu jsou nezbytnou součástí outfitu pro horké letní dny!

Součástí dámské kolekce je také zcela nový design podprsenky, tzv. „bandeau bra", vyztužený pruh, například s mašličkovým vázáním na přední straně nebo tenkými šňůrkami za krk, který je romantický a zároveň praktický.

Kolekci doprovází reklamní kampaň s půvabnou portugalskou modelkou Sarou Sampaio. Je již tradicí, že focení pro Calzedonii a světoznámou značku spodního prádla Intimissimi (která patří rovněž do portfolia skupiny Calzedonia group) je pro modelky odrazovým můstkem pro zářivou modelingovou kariéru.

{phocagallery view=category|categoryid=545|limitstart=0|limitcount=0}