Loading color scheme

5 tipů, jak krásné prádlo využít jako součást stylového outfitu

Poutn-kvtina-I Když přijde řeč na styling, správně vybrané spodní prádlo může váš outfit příjemně osvěžit. A v horkých letních dnech na sobě lehoučké kousky oceníte víc než kdy jindy. Poradíme, jak jednotlivé kousky správně sladit, ať už jdete do práce nebo se chystáte na večírek.

Banner 125x125

1) Rafinovaná podprsenka
Efektní podprsenka vypadá skvěle do kalhotového kostýmu v pánském stylu, ale hodí se i pod transparentní topy. Pro tento účel zvolte třeba vyztuženou podprsenku Comfort Zone, jejíž části jsou z průsvitného tylu. „Zvlášť v létě jistě oceníte braletku. Vyberte si takovou, která nekončí těsně pod ňadry, ale je delší. Díky tomu ji můžete nosit i místo topu. Ideální je zkombinovat ji s kalhotami či sukní s vysokým pasem,“ radí Iva Janoušková z e-shopu se spodním prádlem Astratex.cz. Naprosto ideální je k tomu podprsenka Hunkemöller Marie Bralette, která je spíše krátkým krajkovým topem. Zkuste také krajkovou Love Me Again Bralette z kolekce, která vznikla ve spolupráci s britskou zpěvačkou Raye. Ideální k tomuto účelu jsou i sportovní braletky, které působí spíše jako kratší tílko, ale bývají vyztužené. Přesně taková je podprsenka Lifestyle.

2) Elegantní spodní košilka
Správně vybraná košilka nebo jednoduché, ale efektní tílko s tenkými ramínky je skvělou volbou, když musíte přes den v práci vypadat seriózně, ale hned po pracovní době chcete vyrazit s přáteli na letní drink. Vezměte si tílko pod seriózní sako či lehký svetřík, který po práci odložíte a korporátní outfit bude hned připraven na malou party. Spodní košilka Lisa Purity z organické bavlny má tu výhodu, že ji v létě lze nosit místo elegantního topu a v zimě jako spodní tílko na zahřátí. Podobně funguje i košilka košilka Luna zdobená krajkou. Obě mají výstřih do V, a tak vypadají velmi efektně.

3) Efektní body
„Výhodou body je, že hezky obepíná tělo, a máte s ním jistotu, že outfit vypadá celý den skvěle, protože se nikde nic omylem nevykasá. Ideální způsob, jak je nosit, je vyvážit upnutý vršek objemným spodním dílem outfitu. Body se perfektně hodí k dlouhým širokým nohavicím, k cigaretovým kalhotám nad kotníky, k široké sukni, ale třeba i ke kožené pouzdrové sukni. A o víkendu ho můžete nosit klidně i k džínám,“ radí Janoušková. Jen si ještě dejte pozor na vzor a styl vašeho body. Ke krajkovému body Obsessive Karly s odhalenými zády volte spíš decentnější kalhoty či sukni, ať nepůsobíte až příliš vyzývavě. Naopak body Mabel z příjemné viskózy snese odvážnější kombinaci, přestože jeho dlouhé rukávy a oblast dekoltu tvoří pružná průsvitná síťovina. Velmi elegantní a přitom úžasně pohodlné je body Sandy z hebkého modalu bez rukávů a se stojáčkem.

4) Stahovací prádlo
Jestli máte ve skříni kousky oblečení, které nenosíte, protože máte pocit, že vaše postava do nich není dostatečně štíhlá nebo pevná, pak se vaším perfektním pomocníkem stane stahovací prádlo, které navíc dnes už také skvěle vypadá a je velmi pohodlné. Například luxusní stahovací body Livia jemně zeštíhlí a zpevní bříško a boky. Má odepínací ramínka, díky čemuž se hodí i pod korzetové šaty, a navíc je k dostání nejen v černé, ale třeba i v tělové barvě, a tak jej využijete i pod světlé šaty. Pokud byste však chtěli vytvarovat i zadeček, zkuste stahovací šaty Maidenform. Díky nižšímu střihu zadní části se dají nosit i pod oblečení s vykrojenými zády. Mají všitou kalhotkovou část se zapínáním na háčky, která pomůže udržet šaty na místě nejen při tanci.

5) Varianta pro těhotné
Pokud zastáváte názor, že těhotenská móda není móda, pořiďte si alespoň bezešvou těhotenskou košilku. Má speciálně upravenou přední stranu, která se přizpůsobí rostoucímu bříšku. Je vyrobená z pružného antibakteriálního mikrovlákna s výtažky z aloe vera a ginkgo biloby pečujícími o pokožku. Poskytne skvělou oporu pod šaty, ale i top, ale třeba i jen pod sako. Vybrat si navíc lze ze tří odstínů - bílého, tělového a černého.

LUXUSNÍ SPODNÍ PRÁDLO ZA SUPER CENY SE SLEVAMI AŽ 50% NAJDETE U NAŠEHO PARTNERA !!!