Loading color scheme

Podprsenky essentials for zula – přirozené pohodlí v atraktivním stylu (nejen) pro milovnice efektních modelů s odhalenými zády

EssentialsForZula-podprsenka-olympia-safari Podprsenky, které umí pozvednout nejen poprsí, ale i celý outfit! Maluna, kamenný i internetový obchod zaměřený na všechny potřeby ženy, představuje rakouskou designovou značku spodního prádla essentials for zula. V nabídce Maluna jsou zastoupeny nejoblíbenější produkty této značky – podprsenky braletkového typu a plavky. Podprsenky essentials for zula mají nápaditý styl a příjemně se nosí. Tato značka je ztělesněním dokonalé kombinace efektní módy, kvality materiálů a maximálního pohodlí. Většina modelů podprsenek essentials for zula má velmi originálně řešenou zadní část a díky tomu se skvěle hodí ke všem topům nebo šatům s odhalenými zády. Podprsenka essentials for zula je přesně ta podprsenka, o které ani nevíte, že ji máte na sobě.

Značka essentials for zula používá přírodní materiály nejvyšší kvality – všechny podprsenky jsou vyrobené s láskou a péčí, jsou měkké a elastické. Skvěle se hodí i na sport nebo jakékoliv jiné všední a nevšední příležitosti, perfektně přilnou k tělu a nikde netlačí.

Maluna je kamenný i internetový obchod s hygienickými pomůckami a potřebami pro ženy. Všechno začalo už v roce 2006, kdy majitelka obchodu, Ilona Bittnerová přivezla a začala v České republice prodávat první menstruační kalíšky, ještě na webu kalisek.cz. Od té doby se sortiment rozšířil i na další menstruační pomůcky a mnoho dalších věcí, které mohou ženám zpříjemnit nejen jejich cyklus. Kromě kalíšků a menstruačních kalhotek jsou zde k dostání i látkové vložky, ale také jednorázové bio potřeby, pomůcky na posílení pánevního dna, kosmetika, i literatura s ženskou tématikou. Dnes je Maluna obchod, kde na jednom místě najdete největší výběr všech pomůcek a kde vám zkušený personál poradí to nejlepší řešení přímo pro vás.

MNOHO KRÁSNÝCH, STYLOVÝCH PODPRSENEK NAJDETE I V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>