Loading color scheme

Nelíbí se vám partnerovo spodní prádlo? 5 tipů, jak to změnit

ParovetrenkySTYX3 Spodní prádlo, a celkově oblečení, jsou důležitým faktorem ve vztazích. Právě spodní prádlo často hraje důležitou roli nejen v šatníku žen, ale i mužů, a může mít vliv i na harmonii samotného vztahu. Nevkus při výběru spodního prádla totiž někdy vede až k partnerským rozporům a v krajním případě dokonce k rozchodu. Adam Rožánek, zástupce značky spodního prádla Styx, proto připravil několik tipů, jak partnerovi vybrat vhodné spodní prádlo.

Začněte postupně
Pokud chcete, aby vaše polovička změnila šatník, určitě na to nejděte agresivně, protože tím zničíte veškeré šance na změny. Jestli tedy váš partner nosí prádlo, které se vám nelíbí, anebo mu dokonce nesluší, tak na to musíte jít chytře. Například, pokud váš partner nosí slipy, které jsou pro vás absolutní hrůzou, nenápadně mu začněte ukazovat delší střihy boxerek, nebojte se mile naznačit, že by se vám na něm líbily i jiné kousky. V praxi to znamená, že mu koupíte jeho oblíbené slipy, přesto hezčí, stylovější a k tomu přihodíte například boxerky, trenky, jocksy. Prostě něco nového, módního, vzrušujícího. Váš partner časem zjistí, že to má své výhody.

Netlačte na pilu
Někdy se stane, že si partner stojí za svým a vy se tak musíte smířit s děsivým střihem spodního prádla, který vám nic neříká. Pokud má rád slipy a vy ne, smůla. Musíte to respektovat, protože otázka vkusu zničila mnoho vztahů. Naštěstí pro vás i zde platí vhodné triky. Existují totiž slipy a existují slipy. Takže pokud se vám nelíbí jedna značka, vyberte jinou. Zatímco v první variantě může váš partner vypadat hrozně, v té druhé bude sexy bůh nebo bohyně. A pokud si oblíbí novou značku, v dalším kroku můžete zkusit postupně přejít na boxerky. A pokud váš partner naopak nosí nevkusné trenky, i zde platí pravidlo vyzkoušet novou značku. Partnera ke změně určitě přesvědčíte, pokud vyberete takové trenky, které jsou z příjemného materiálu, jako je například 100% bavlna.

Nakupování jako hra
Nemůžete vašeho partnera dokopat, aby si koupil nové spodní prádlo? Zkuste to jinak. Vždy lze najít strategický způsob, který funguje. Zkuste akce, slevy a hlavně do nakupování vneste zábavu. Vyjděte si s partnerem do obchodu a poddejte se vychytralé hře. Vy nakoupíte prádlo partnerovi a váš partner nakoupí prádlo vám. Tím pádem dosáhnete vytoužené změny, a ještě se o svém partnerovi dozvíte něco nového (minimálně v jakém spodním prádle si vás představuje).

Plánujte dopředu
Může se stát, že s vaším partnerem půjdete nakoupit spodní prádlo, což nemusí být jeho vysněné trávení dne, proto se ujistěte, že koupíte i něco jiného, než spodní prádlo. Jděte na to fikaně. Popřemýšlejte o tom, co má váš partner rád a nalákejte ho na oblíbené produkty. V rámci zábavného dne plných nákupů oblíbených věcí také zajdete do obchodu se spodním prádlem a uvidíte perfektní kousek, který zkrátka partnerovi musíte koupit, protože v něm bude neskutečně sexy.

E-shop jako záchrana
Je všeobecně známo, že ne každý miluje hodinové výpravy za nákupem, proto můžete zvolit e-shopy. Například Trenýrkárna má nejen kamenný obchod, ale také vymakaný e-shop. Nakupovat z pohodlí svého domova může být také vzrušující, tak proč to nezkusit?