Loading color scheme

Značka Styx představuje kolekci trenýrek navržených malířem Petrem Jáchymem

DamsketrenkyStyxbyPetrJachym4 Značka Styx představuje netradiční kolekci trenýrek s názvem Jáchym, která je navržena malířem a designérem Petrem Jáchymem. Kolekce je specifická svou hravostí a barvami, odráží se v ní abstraktnost Jáchymových děl, ve kterých vyjadřuje své pocity, emoce i osobitost a zvěčňuje je na látkách pánských i dámských trenýrek.

„Pro spolupráci s Petrem Jáchymem jsme se rozhodli, protože je nám jeho tvorba blízká a dokáže na látky přenést nejen své pocity a emoce, ale odráží se v nich také energie a osobitost, nechybí ani různost barevných provedení. Kolekci trenýrek pro značku Styx Jáchym vytvářel na míru českému prostředí a s přihlédnutím k povaze spodního prádla, kvalitě materiálů i české výrobě. Lidé v trenýrkách rádi lenoší, sportují, ale nosí je i jen tak každý den, kvůli jejich pohodlí,“ říká Adam Rožánek ze společnosti Styx.

„Abstraktní malbou zachycuji bezprostřední děje, které se udávají v hluboké sféře duševního nitra. Je to disciplína, jenž mi pomohla učinit zásadní obrat v mém životě. Kolekci pro značku Styx jsem vytvářel na míru českému publiku, a zároveň také podtrhl fakta, kterými jsou nejen výroba v České republice, ale i jejich spolupráce výhradně s českými návrháři a designéry,“ říká Petr Jáchym.

V kolekci značky Styx Jáchym jsou k dostání nejen pánské trenky, ale také stále populárnější trenky dámské a dětské. Velmi žádané jsou také párové trenky ze stejného materiálu a se stejným vzorem. Výběr barevných provedení je v rámci této kolekce poměrně široký, samozřejmostí jsou také propracované střihy a příjemný kvalitní materiál, kterým je většinou 100% bavlna.