Loading color scheme

Nadělte pohodlí, vtip, překvapení a společné chvíle v jediném balíčku

ELKAVanoce Taky věříte, že největší radost pod stromečkem udělá drobný dárek, který má ale nápad a vtip? Česká značka prémiového spodního prádla ELKA Underwear letos ve své vánoční kolekci trenýrek, škrabošek a povlečení klade důraz právě na radost z maličkostí a společné chvíle pohody.

Vánoce jsou od toho, abyste je sdíleli se svými blízkými, dívali se na pohádky, hráli deskovky nebo skládali puzzle a snídali v posteli. A jako vánoční dárek si můžete v rámci naordinovaného domácího lenošení nadělit třeba super pohodlné vánoční trenýrky ELKA Underwear z bavlněného saténu.

Nová kolekce vánočních vzorů zahrnuje soby, cesmíny, stromečky nebo celoročně využitelné bordó puntíky ve variantě pro muže, pro ženy i pro děti. Takže se můžete sladit s partnerem nebo i potomky a třeba v rámci vánočního lenošení pořídíte i nějakou vtipnou trenýrkovou fotku na PF nebo na Instagram. Protože drobné okamžiky štěstí stojí za to zachytit!

Letos poprvé jsou v nabídce ELKA Underwear i vánoční škrabošky pro nerušený spánek, které vznikly využitím materiálu zbylého po šití trenýrek. Další novinkou je povlečení, které se dá stejně jako škrabošky sladit s trenýrkami. Díky takto promyšlenému maskování se můžete klidně celé svátky schovávat v peřinách třeba před uklízením nebo jinými povinnostmi :)