Loading color scheme

Trenýrky s avokády nebo jednorožci? Elka underwear zařazuje vzory podle přání fanoušků

elkaavokado Avokádový chleba, avokádové trenýrky. Generace mileniálů ví, co chce, a nebojí se o to říct. Právě tak si fanoušci české značky elka underwear na sociálních sítích odhlasovali, že si přejí zařadit nové vzory trenýrek. Na plné čáře vyhrála právě avokáda a hned za nimi se umístili trendy jednorožci. Pro nerozhodné si pak výrobce spodního prádla a loungewear připravil i překvapení navíc.

„Máte nápad na nový vzor? Sem s ním! Třeba zrovna váš vyrobíme.” Těmito slovy začala výzva na instagramovém profilu české značky elka underwear, která vyrábí prémiové spodní prádlo a loungewear pro celou rodinu. „Fanoušci okamžitě začali posílat svoje nápady na vzory a po vyhodnocení ankety bylo jasné, že na plné čáře vyhrála avokáda - oblíbená pochoutka generace mileniálů. A tak jsme se rozhodli tento vzor na přání zařadit do kolekce podzim/zima 2019,” vysvětluje Jakub Kofroň, zakladatel značky.

Původní plán vybrat jen jeden nejžádanější vzor ale nevyšel. Hned za avokády se umístili jednorožci, které si fanoušci nakonec prosadili také. A nejen to - v komentářích pod příspěvky se ukázalo, že je velký zájem o trenýrky „půl napůl“. „Překvapilo nás to, ale nakonec jsme si řekli, proč ne? Rozhodli jsme se, že vyrobíme a dáme do prodeje tolik „půl napůl” trenek, kolik srdíček příspěvek na sociálních sítích dostane,” dodává Jakub Kofroň. A tak vznikla limitovaná edice 200 kusů půlených trenýrek.

Ze stálých vzorů z nabídky elka underwear jsou dlouhodobě nejoblíbenější pandy. Čeští zákazníci se tedy rozhodně nebojí hravých vzorů a klidně si o ně i řeknou. Elka underwear vyrábí trenýrky ze 100% bavlny pro muže, ženy i děti. Celá rodina se tak může sladit do jednoho vzoru nebo každý může vyjádřit svoji osobnost po svém.