Loading color scheme

Bezešvé prádlo má mnoho plusů a výhod

shutterstock195998552 Velké pohodlí a bezchybný vzhled vám zajistí bezešvé spodní prádlo. Speciální střih nemá žádné švy a je neviditelné pod vaším oblečením. S bezešvým prádlem dáte sbohem nevzhledným rýhám pod těsnými kalhotami, upnutými šaty i přiléhavou sukní. Často švy u jiných typů prádla škrábou a obtěžují. Elegantní stahovací prádlo té nejvyšší kvality najdete na intimidea.cz. Dámské spodní prádlo má správnou funkčnost, ať už je stahovací, tvarující či sportovní. Kvalita tohoto spodního prádla a jeho provedení zaručuje při správné péči i jeho dlouhou životnost. Je ušito podle nejnovějších módních trendů, které vám zajistí správnou funkčnost i elegantní vzhled podle aktuální módy.

Stahovací a tvarující spodní prádlo
Výhodou bezešvého prádla je bezesporu jeho neviditelnost pod oblečením. Můžete se spolehnout, že se vám nebude zcela nevhodně rýsovat pod jakýmkoliv přiléhavým oblečením. Jak už jeho název napovídá, chybí mu totiž jakékoliv švy. Tvarující bezešvé prádlo diskrétně vylepší každou postavu. Oceníte jej pod jakýmkoliv přiléhavým oděvem, ať už jsou to šaty, sukně nebo kalhoty.

Bezešvé podprsenky, kalhotky i body
Vyrážíte na ples v lehkých splývavých šatech nebo v modelu, který těsně obepíná vaše křivky a vyzdvihuje vaši krásu ženství? Vsaďte na bezešvé kalhotky a bezešvé podprsenky. Každá žena chce být v plesových či společenských šatech dokonalá. Celkový dojem snadno pokazí švy podprsenky, zejména na boku a nad košíčky. Bezešvé podprsenky představují dokonalé řešení, které nejsou pod korzety a jemnými topy vidět. Stejnou službu vám prokáží i bezešvé kalhotky, které jsou úžasně pohodlné.

Bezešvé funkční kalhotky
Každá žena ví, že špatně padnoucí spodní kalhotky, mohou nepříjemně tlačit, škrtit a škrábat. V tomto případě jsou bezešvé tělové a funkční kalhotky to pravé, co právě hledáte. Bezešvé kalhotky mají mnoho tvarů a mohou bát i stahovací, které vás dokonale vytvarují. Stáhnou boky a bříško. Skvěle padnoucí podprsenky a kalhotky nenarušují celkový dojem pod přiléhavým oblečením. Dopřejte si komfort pohodlí při každé příležitosti po celý den a pořiďte si kvalitní bezešvé prádlo.