Loading color scheme

Lindex speciálně pro muže!

{phocagallery view=category|categoryid=1241|imageid=3776|float=left}Značka Lindex byla doposud bezvýhradně oddaná ženám a dětem. Od 14. října se však do jejího hledáčku poprvé dostane muž! V on-line obchodě bude představena první kolekce pánského spodního prádla LXM.

Značka Lindex patří mezi přední evropské módní řetězce a v centru její pozornosti stojí vždy zákazník a jeho potřeby. Neúnavně reaguje na nejnovější módní trendy a všem milovnicím módy přináší širokou škálu kolekcí i doplňků pro bezchybný vzhled. Své zkušenosti nyní návrhářský tým vložil do kolekce pánského spodního prádla LXM, které je z 95% vyrobeno z ekologických materiálů.

Spodní prádlo má ve společnosti Lindex velmi dlouhou tradici, značka jím v 50. letech zahájila svou činnost. Pánská řada je po bezpočtu nádherných řad dámského spodního prádla přirozeným dílkem do skládanky. Kolekce přináší nejen prvotřídní materiály, ale také skvěle padnoucí střihy, ve kterých se bude každý muž cítit pohodlně a uvolněně, prostě skvěle!

„Sám se nemůžu dočkat, až budu spodní prádlo od značky Lindex nosit. Je to přirozené pokračování a zúročení zkušeností, které jsme v oblasti navrhování spodního prádla za celá léta získali," říká Göran Bille, CEO společnosti Lindex.

Kolekce bude zahrnovat trička, tílka, jednobarevné i vzorované ponožky, pyžamové kalhoty a čtyři typy spodního prádla: boxerky, úzké nebo volné trenýrky a slipy.

Fotky kolekce vytvořit renomovaný fotograf Benjamin Lennox. Před objektivem pózoval britský model Adam Cowie.

{phocagallery view=category|categoryid=1241|limitstart=0|limitcount=0}