Loading color scheme

Victoria Silvstedt inspirovala kolekci spodního prádla od značky Lindex

{phocagallery view=category|categoryid=1199|imageid=3537|float=left}Během září bude mít v prodejnách Lindex premiéru kolekce neobyčejně svůdného spodního prádla inspirovaná půvabem a ženskostí slavné skandinávské krásky Victorie Silvstedt. Kolekce přináší výběr krásných podprsenek a kalhotek pro výjimečné příležitosti i běžný den.

Řada spodního prádla s názvem Very Victoria Silvstedt staví na perfektním střihu kombinovaném s glamourem pro každý den. Perfektní střih lichotí především linii dekoltu a nabízí 5 základních střihů podprsenek, v jejichž moci je změnit vaši velikost hned o dvě dech beroucí čísla. Vybírat můžete z typů Diva, Voltage, Venus, VIP a Devine.

„Vždy jsem věřila tomu, že máte-li v životě nějakou vášeň, musíte ji následovat. Mou opravdovou vášní je spodní prádlo. Stát se múzou a inspirací této božské kolekce pro mě byl jedinečný zážitek. Nabízí mnoho krásných kousků, které jistě bude chtít mít každá žena ve vlastní sbírce," říká Victoria Silvstedt.

Inger Lundqvist, designová manažerka společnosti Lindex, dodává: „Victoria je velmi sebevědomá žena, která ví, co chce. Proto nás velmi těší, že si tuto kolekci opravdu zamilovala. Ví lépe než kdokoliv jiný, jak moc může padnoucí prádlo přispět k dokonalému vzhledu."

S kolekcí spodního prádla Very Victoria Silvstedt se může každá žena cítit velmi svůdně, ať už je to při výjimečných příležitostech nebo během každodenního shonu, kdy chce jen podtrhnout svou ženskost a krásu.

{phocagallery view=category|categoryid=1199|limitstart=0|limitcount=0}